fbpx

MAARTENMakelaardij als aankoopmakelaar

AANKOOPmakelaar

Een woning kopen is een flinke klus. Zoeken, bezichtigen, bieden, de financiering in orde maken en tegelijkertijd misschien wel een woning verkopen. Om je hierbij te ondersteunen bieden we onze diensten als aankoopmakelaar aan. Wij geloven dat het kopen van een woning een feestje moet zijn, we nemen je dan ook een hoop werk uit handen. Samen besparen we kostbare tijd en zorgen we voor een ontspannen aankoop van een woning. Het is ons beroep om woningen te aan- en verkopen. Neem MAARTENMakelaardij als aankoopmakelaar en profiteer van onze inzichten en ervaringen.

MAARTENMakelaardij is een makelaar in Rotterdam, Barendrecht, de Drechtsteden en Den Haag. Met vestigingen in beide gebieden hopen we dat je bij ons terecht komt als je zoekt naar een makelaar in Rotterdam, Barendrecht, de Drechtsteden of Den Haag. Niet alleen voor het verkopen van een huis kun je bij MAARTEN terecht, je kunt MAARTEN ook inzetten als aankoopmakelaar.

1.
Een persoonlijk gesprek

Tijdens een persoonlijk gesprek nemen we alle ins en outs door. Het belangrijkste onderdeel van dit gesprek is het inventariseren van de eigenschappen van jouw of jullie ideale woning. Waaraan moet de nieuwe woning voldoen?

2.
De bezichtigingen

Heb je interesse in een woning? Laat het ons weten! Dan zorgen wij voor een bezichtiging. Voorafgaand aan dit moment voeren we een zorgvuldige analyse uit van de woning, de buurt en de potentie.

3.
De onderhandelingen

Yes, droomwoning gevonden! Vervolgens gaat het over het uitbrengen van een bod. Wij spreken de verkopend makelaar en adviseren jou rondom de eventuele bouwtechnische keuring en taxatie van de woning. In overleg brengen we een bod voor je uit.

4.
De concept koopakte en akte van levering

Hoera, de woning is aangekocht! Wat nog rest is de controle en bespreking van de koopakte en notariële stukken. Daarnaast gaan we mee naar de eindinspectie en transport van de woning.

5.
De service na aankoop

In principe is het proces nu afgerond, maar ook na de overdracht staan we nog tot je beschikking, als je daar behoefte aan hebt.

Bekijk onze video

Mobiel_icon Praatwolken Arrow-left SVG_brochure SVG_fotografie SVG_internet SVG_plattegrond SVG_socialnework SVG_tekoopTE KOOP Ster Brochure Huis PC