fbpx

Je hypotheek regel je bij MAARTENHypotheken

HYPOTHEEK AANVRAGEN? MAARTENHYPOTHEKEN

Wil jij een hypotheek aanvragen? Onze hypotheekadviseur Evine vertelt je tijdens een vrijblijvend gesprek bij ons op kantoor of via videobellen graag wie wij zijn en hoe we te werk gaan. Wij weten hoeveel er komt kijken bij het aanvragen van een hypotheek. Door middel van persoonlijk contact en een effectieve werkwijze helpen wij je om je financiële wensen op een efficiënte en overzichtelijke manier te realiseren. Wij denken met je mee, zijn realistisch en proberen het vooral zo makkelijk mogelijk te maken. Daarnaast regelen we alles wat met je hypotheek te maken heeft, van begin tot eind. Een nieuwe hypotheek is spannend, maar zeker ook leuk!

Wij bieden verschillende pakketten aan op basis van jouw persoonlijke situatie en wensen. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek lichten we de kosten graag toe.

Wijzigt je persoonlijke situatie? Ook dan kunnen wij je helpen met ons MAARTENCheckt abonnement. Voor een vast bedrag per maand kan je altijd op ons rekenen en denken wij met je mee als je financiële situatie wijzigt, zoals:

  • Je wilt verhuizen of verbouwen;
  • Je persoonlijke- of gezinssituatie wijzigt (uitbreiding of verkleining);
  • Je een schenking of erfenis ontvangt;
  • Je helaas te maken krijgt met overlijden van je partner;
  • Je rentevaste periode of looptijd van de hypotheek afloopt;
  • Je eigen financiële situatie wijzigt.

Ben je op zoek naar onze algemene voorwaarden, privacy statement, documenten voor dienstverlening of klachtenprocedure? Klik dan hier. We hebben de documenten met betrekking tot MAARTENHypotheken overzichtelijk voor je op één pagina gezet.

*MAARTENMakelaardij Drechtsteden deelt het kantoor met Van Zessen Financiële Diensten (VZFD) op de locaties Dordrecht en Hendrik-ido-Ambacht. Sinds de oprichting van MM Drechtsteden in 2017 delen VZFD en MM de kantoorlocaties én werken deze kantoren succesvol met elkaar samen in het gebied van de Drechtsteden. VZFD is echter een onafhankelijke onderneming en sinds 2010 actief met complexe advisering over hypotheken en verzekeringen. VZFD staat derhalve los van MAARTENMakelaardij en MAARTENHypotheken. Voor meer informatie over VZFD: www.vzfd.nl.

Vraag een vrijblijvend hypotheekgesprek aan.

1.
Oriëntatie

Wil jij een hypotheek aanvragen? Om te beginnen nodigen wij je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Hier bespreken wij jouw financiële wensen en sturen we je na de afspraak een eerste indicatieve berekening.

2.
Inventarisatie

Is het bod op je droomwoning geaccepteerd of liggen je verbouwplannen klaar? Dan zetten wij naar wens een eventuele taxatie en bouwtechnische keuring uit en controleren wij de concept koopovereenkomst. Daarnaast plannen we een vervolgafspraak in om jouw exacte wensen en behoeften in kaart te brengen.

3.
Advies

Nadat de wensen en behoeften in kaart zijn gebracht en alle benodigde informatie aangeleverd is, kijken we samen met jou naar de verschillende opties. Welke geldverstrekker gaan we kiezen en wat zijn de mogelijke risico’s in de toekomst voor overlijden, pensioneren, arbeidsongeschiktheid en/of werkloosheid? Zo kunnen we de juiste keuze maken. Hierna wordt er een adviesrapport gemaakt en zal na goedkeuring de hypotheek en/of verzekeringen worden aangevraagd!

4.
Bemiddeling

Wij sturen de benodigde documenten naar de hypotheekverstrekker. Wanneer de geldverstrekker akkoord is met de aangevraagde hypotheek, ontvang je het bindend aanbod. Gefeliciteerd, je hypotheek is rond! Hierna wordt het geld van de hypotheek overgemaakt naar de notaris tot de dag van het passeren. Tijdens de afspraak bij de notaris teken je de hypotheek- en leveringsakte.  Nu is de woning officieel van jou!

5.
Nazorg en beheer

Na het passeren van de akte bij de notaris gaat jouw hypotheek in beheer. In onze financieringsopzet kan je zien welke maandlasten je moet betalen, de rente en welke kosten je eenmalig kan aftrekken in je belastingaangifte.

Aankopen?
MAARTENSAankoopcheck

Ga jij een woning aankopen of zit je in een aankooptraject? Wij adviseren jou over de maximale aankoopsom, de maximale gewenste aankoopsom en natuurlijk je hypotheek. Deze gegevens en alle andere voorwaarden verzamelen wij in een officieel aankoopcertificaat die meegestuurd kan worden met jouw bieding.

Mobiel_icon Praatwolken Arrow-left SVG_brochure SVG_fotografie SVG_internet SVG_plattegrond SVG_socialnework SVG_tekoopTE KOOP Ster Brochure Huis PC