fbpx

MAARTENMakelaardij Online Bieden

Online bieden

 

Online bieden op woningen bij MAARTENMakelaardij. Op sommige woningen in ons aanbod kun je online bieden. Deze woningen herken je aan het blauwe label ‘bieden’ en een teller die terugloopt naar 0 minuten. Is jouw bod het meest aantrekkelijk bij het aflopen van de biedingstermijn? Dan kun jij zomaar de nieuwe eigenaar worden van de woning waarop je hebt geboden!

Door online bieden maken we het biedingsproces transparanter (een veelgehoorde wens vanuit aspirant kopers) en geven we bieders de mogelijkheid gedurende het proces van bieden zijn of haar bod aan te passen. Online bieden is beschikbaar voor alle onze MAARTENMakelaardij vestigingen; Rotterdam, Barendrecht de Drechtsteden en Den Haag.

Online bieden in Rotterdam en Dordrecht - MAARTENMakelaardij

Op deze pagina lees je hoe het online bieden in zijn werk gaat. Kom je er niet uit of heb je vragen over dit platform? Lees wat we erover schrijven in onze FAQ. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Online bieden bij deze makelaar in Rotterdam en Dordrecht. Op het online bieden zijn bijzondere algemene voorwaarden van toepassing. Die kun je lezen op deze pagina.

1.
Stap 1.

Het aanmaken van een account

Om op een woning te kunnen bieden, dien je eerst een account aan te maken. Dit doe je door het menu open te klappen en op ‘inloggen online bieden’ te klikken. Hier kun je kiezen voor inloggen of registeren. Heb je al een account? Klik dan op inloggen. Nog niet eerder ingelogd? Klik dan op registeren en vul de velden in.

Tip: heb je interesse in een woning met het label ‘bieden’? Maak dan vooraf een account aan, zodat je goed voorbereid bent! Bij het aanmaken van een account moet je een aantal verificatiestappen doorlopen. Als een bieden termijn bijna afloopt heb je hier wellicht geen tijd voor!

2.
Stap 2.

Account verifiëren

Voordat je online kunt bieden, moet je account geverifieerd worden. Dit doen we op twee manieren. Ten eerste vragen we je de verificatiecode in te voeren die je ontvangt in je e-mailbox. Zo weten we dat je toegang hebt tot de mailbox die je hebt ingevuld. Daarnaast vragen we je eenmalig om een kleine betaling, waarna jouw account wordt aangemaakt. Het bedrag dat we ophalen door de registraties schenken we aan een (wisselend) goed doel. Na de verificatie en betaling kun je onbeperkt bieden op ‘online bieden’ woningen.

3.
Stap 3.

Het plaatsen van een bod

Top, je hebt nu een account. Welkom! Ons woningaanbod laat zien welke woningen voorzien zijn van het blauwe label ‘bieden’. Je ziet direct wanneer het biedingstermijn afloopt. Dit kun je zien aan de hand van de teller die terugloopt naar 0 minuten. Je ziet nu een ‘bieden vanaf’ (koop)prijs staan. Dit is de minimale prijs van je bod. Klik op ‘plaats bod’ om een bod te plaatsen. Let op: dit kan alleen als je bent ingelogd.

4.
Stap 4.

Biedingsvoorwaarden

Er opent nu een scherm waarin je je bod en de voorwaarden van je bod kunt invoeren. Let op: plaats je als eerst een bod? Dan moet je bod minimaal gelijk zijn aan de ‘bieden vanaf’ prijs. Is er al een bod geplaatst en wil je dit overbieden? Het verschil tussen de twee biedingen moet dan minimaal €100 zijn. In dit scherm kun je diverse voorwaarden invoeren, bijvoorbeeld of je het bod wilt plaatsen onder voorbehoud van financiering of onder voorbehoud van een bouwkundige keuring. Ook kan je aangeven welke oplevering je ingedachte hebt en kun je gebruik maken van een opmerkingenveld als je nog extra zaken wilt benoemen.

5.
Stap 5.

E-mail meldingen

Je bod is geplaatst. Spannend! Het nagelbijten kan beginnen. Hou de website en je mailbox in de gaten. Als er een activiteit plaats vindt, word je daarvan via de e-mail op de hoogte gehouden. Je ontvangt een e-mail als de biedingstermijn bijna afloopt en als er een hoger bod wordt geplaatst. Zo weet je precies wanneer je in actie moet komen om je droomwoning veilig te stellen. Hou ook de website in de gaten. Biedingen worden realtime ingeladen. Zeker aan het einde van de biedingstermijn is dit spannend. Bij elk bod dat geplaatst wordt binnen vijf minuten voor het aflopen van de termijn, komt er vijf minuten bij op de teller. Zo krijg je tegen het einde van de biedingstermijn nog de mogelijkheid een eventueel hoogste bieder over te bieden. MAARTENMakelaardij Online Bieden is een huis kopen anno nu…

Veel geluk!

Mobiel_icon Praatwolken Arrow-left SVG_brochure SVG_fotografie SVG_internet SVG_plattegrond SVG_socialnework SVG_tekoopTE KOOP Ster Brochure Huis PC