fbpx

Rotterdamse Nieuwe & MAARTENMakelaardij

Rotterdamse Nieuwe – Het turn key label van MAARTENMakelaardij

Hallo Rotterdamse Nieuwe, welkom in Rotterdam! Wij merken dat nieuwe en volledig opgeknapte woningen in trek zijn bij onze kopers. Met name het niet hoeven klussen, de zekerheid van de (bouw)kwaliteit en de moderne uitstraling wegen hier in mee.

Met de Rotterdamse Nieuwe zetten wij turn key woningen op een andere manier op de markt. Dit label geeft herkenbaarheid aan transformatie- en nieuwbouwhuizen en je herkent deze aan het grijze label ‘Gloednieuw’ en het zelf bedachte én ontworpen logo.

Het label is gelanceerd om onze opdrachtgevers met transformatie- en/of nieuwbouwhuizen op een ‘Rotterdamse Nieuwe’ wijze te ontzorgen en te adviseren om vervolgens de woning(en), middels een op maat gemaakt plan, te verkopen. En natuurlijk is dit label ook geweldig en praktisch voor woningzoekenden. En dan met name aspirant kopers die graag een high class woning willen kopen, liever niet willen klussen en/of de garantie willen hebben dat zij de eerste bewoner in de nieuwe staat zijn.

Een paar belangrijke kenmerken van een Rotterdamse Nieuwe op een rij:

 • Gloednieuw! Afwerking en voorzieningen zijn beide nieuw. Achterliggende installaties zijn niet ouder dan 10 jaar
 • Direct te herkennen op onze website en social media kanalen
 • Nieuwe bestaande: als koper ben je de eerste gebruiker. De woning is nog niet eerder bewoond in de nieuwe staat
 • Het gaat om een gemakspand, klussen niet nodig
 • Garantiebewijzen van toepassing
 • Een gloednieuwe parel om in te wonen
 • Nieuw energielabel

 

Rotterdamse Nieuwe & opdrachtgevers

Wij helpen graag met de verkoop van transformatie- en/of nieuwbouwprojecten op diverse schalen. Samen bepalen we de verkoopprijs, geven wij advies betreft de indeling en afwerking en verzorgen wij de verkoopbegeleiding van het begin tot het einde. Met de Rotterdamse Nieuwe willen wij turn key parels op een speciale manier op de markt zetten en dit doen we onder andere door een op maatgemaakt advies, strategie en marketingplan af te geven. Om te zorgen dat een koper de garantie heeft dat de woning piekfijn in orde is, stellen wij een aantal criteria. Uiteraard nemen wij die graag persoonlijk door.

Benieuwd naar onze aanpak en een eventuele samenwerking? Neem contact met ons op.

 

Rotterdamse Nieuwe & woningzoekenden

Door de moderne en unieke afwerking kunnen we altijd spreken over een bijzonder huis met gave elementen. Zeg maar alvast dag tegen klus- en verbouwstress! Met een Rotterdamse Nieuwe hoef jij je alleen zorgen te maken over je verhuizing en inrichting. Dit betekent dat je sneller van je nieuwe thuis én Rotterdam kunt genieten.

Hoe herken je een Rotterdamse Nieuwe? Simpel!

 • We hebben een extra aanbodpagina gelanceerd. Hierop staan alle Rotterdamse Nieuwe weergegeven. Lekker overzichtelijk
 • Op onze site krijgt elke woning een grijs label met ‘Gloednieuw’
 • Op social media wordt een watermerk van het labellogo op de eerste foto toegevoegd en werken we met de term ‘Gloednieuw’.

Samenwerken?

Neem contact met ons op

  Mobiel_icon Praatwolken Arrow-left SVG_brochure SVG_fotografie SVG_internet SVG_plattegrond SVG_socialnework SVG_tekoopTE KOOP Ster Brochure Huis PC