fbpx

Taxaties door MAARTENMakelaardij

TAXATIES

Een objectieve en onafhankelijke waardebepaling van onroerend goed, dat is een taxatie. Meestal is een taxatie nodig bij de aanvraag van een hypotheek, maar ook voor een taxatie voor een boedelscheiding of erfenis kun je bij ons aankloppen.

De taxaties bij MAARTENMakelaardij worden uitgevoerd door Herjan (Rotterdam), Marloes (de Drechtsteden) en Sylvester (Barendrecht). Zoek je een makelaar in Rotterdam, de Drechtsteden of Barendrecht voor het taxeren van een woning? Dan is MAARTENMakelaardij natuurlijk jouw eerste keuze!

Onze RegisterMakelaars-Taxateurs Herjan Rook RMT, Marloes Pluijmert-Penners en Sylvester de Jong zijn geregistreerd bij Stichting VastgoedCert en NRVT, het belangrijkste register voor makelaar-taxateurs in Nederland. Daarnaast zijn Herjan, Marloes en Sylvester aangesloten bij de Validatie instituten NWWI en Taxateursunie zodat de rapporten die zij opstellen goedgekeurd worden door elke bank.

Een aantal kenmerken van de taxaties en werkwijze van MAARTENMakelaardij:

  • Onze taxatierapporten worden geaccepteerd door alle geldvertrekkers in Nederland.
  • Je krijgt een gedegen rapport, aangevuld met alle essentiële bijlagen.
  • Wij plannen de taxatie met de verkopend makelaar voor je in.
  • De kennis van onze taxateurs wordt op peil gehouden door verplichte educatie.
  • MAARTENMakelaardij biedt taxaties voor een realistisch tarief.
  • Taxatierapporten worden zowel digitaal als hardcopy aangeleverd.
  • De werkomgeving is Rotterdam, Barendrecht, de Drechtsteden en omliggende gemeenten.

Referenties

MAARTENMakelaardij is één van de ‘preferred suppliers’ van de Gemeente Rotterdam voor wat betreft woningtaxaties. Daarnaast voeren we taxaties uit in opdracht van Rabobank, Obvion Hypotheken, ING Groep, ABN AMRO Bank en de Afdeling Bijzonder beheer van verschillende instanties.

MAARTENMakelaardij is de social media makelaar in Rotterdam, Barendrecht, Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht en Den Haag. Op deze pagina lees je meer over onze social media aanpak.

 

 

Mobiel_icon Praatwolken Arrow-left SVG_brochure SVG_fotografie SVG_internet SVG_plattegrond SVG_socialnework SVG_tekoopTE KOOP Ster Brochure Huis PC