fbpx

MAARTENMakelaardij Transformatie en Nieuwbouw

SAMEN TRANSFORMEREN WE ROTTERDAM, BARENDRECHT, de drechtsteden EN den Haag.

MAARTENMakelaardij Transformatie richt zich op het transformeren van gebouwen met een bestaande bestemming in nieuwbouwwoningen. De combinatie van bestaand, rauw en industrieel met nieuw en modern is geweldig. We genieten van de projecten die we samen met diverse ontwikkelaars op kunnen pakken en toveren klassieke, soms vergane bestemmingen, om tot fonkelnieuwe en gewilde woningen. MAARTENMakelaardij staat open voor nieuwe samenwerkingen. Al een groot aantal partners kiest voor een samenwerking met deze makelaar in Rotterdam, Barendrecht, Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht en Den Haag. Hieronder staan een aantal van deze partners. Samen maken we geschiedenis.

Naast transformatieprojecten pakken we ook nieuwbouwprojecten op in Rotterdam, Barendrecht, de Drechtsteden en Den Haag. Het creëren van nieuwe woningen en woonervaringen, geheel uit het niets, ook dat vinden we geweldig. Interesse om samen een project op te pakken? Neem contact met ons op.

ROTTERDAMSE NIEUWE

Transformatie- en/of nieuwbouwprojecten van diverse groottes, van 1 tot 1001 woningen, vinden we dus tof. Voor de vestigingen in Rotterdam doen we dit onder het speciale label de Rotterdamse Nieuwe. Op deze pagina kun je meer informatie hierover lezen of neem contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden.

MAARTENMAKELAARDIJ, JOUW PARTNER IN TRANSFORMATIEPROJECTEN

We zijn groot geworden door de (online) verkoop van bestaande Rotterdamse panden. De laatste jaren hebben we kennis gemaakt met het transformeren van bestaande gebouwen. Met onze liefde voor vastgoed en de stad was dit een logische stap. Nu, een aantal jaar later, kunnen we met trots zeggen dat we een ‘speler’ zijn om rekening mee te houden. MAARTENMakelaardij is een moderne makelaar in Rotterdam, Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Den Haag en Amsterdam. Je kunt bij ons terecht voor het kopen of verkopen van een huis en nu dus ook voor transformatie- of nieuwbouwwoningen.

We adviseren bij het transformeren en realiseren van prachtige projecten in onze steden. Hoe ziet dat er nu uit, zo’n transformatieproject? Dat laten we je zien. Op de foto’s hieronder tonen we projecten voor en na de transformatie.

MAARTENMAKELAARDIJ TRANSFORMATIE WERKT MET:

Bekijk onze video

MaartenMakelaardij, JOUW partner in Transformatieprojecten

MAARTENMakelaardij Transformatie is een relatief nieuwe dienst van MAARTENMakelaardij. We zijn groot geworden door de (online) verkoop van bestaande Rotterdamse panden. De laatste jaren hebben we kennis gemaakt met het transformeren van bestaande gebouwen. Met onze liefde voor vastgoed en de stad was dit een logische stap. Nu, een aantal jaar later, kunnen we met trots zeggen dat we een ‘speler’ zijn om rekening mee te houden. MAARTENMakelaardij is een moderne makelaar in Rotterdam, Dordrecht en Hendrik-Ido-Ambacht. Je kunt bij ons terecht voor het kopen of verkopen van een huis en nu dus ook voor transformatieprojecten.

We transformeren en realiseren prachtige projecten in Rotterdam en de Drechtsteden. Hoe ziet dat er nu uit, zo’n transformatieproject? Dat laten we je zien. Op de foto’s hieronder tonen we projecten voor en na de transformatie. 

GA MET JE MUIS OVER ONDERSTAANDE FOTO’S OM DE TRANSFORMATIE TE ZIEN!

Klik op de foto om de transformatie te zien!

Voor Na

Samenwerken?

Neem contact met ons op

    Mobiel_icon Praatwolken Arrow-left SVG_brochure SVG_fotografie SVG_internet SVG_plattegrond SVG_socialnework SVG_tekoopTE KOOP Ster Brochure Huis PC