fbpx

Je huis verkopen met MAARTENMakelaardij

huis verkopen? maartenmakelaardij

Heb je verkoopplannen? We komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek om te vertellen wie wij zijn en hoe wij te werk gaan. Het maken van een keuze voor een makelaar in Rotterdam, Barendrecht, Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht of Den Haag is niet makkelijk. Waarom zou je voor MAARTENMakelaardij kiezen? Wij zijn hét vernieuwende makelaarskantoor uit Rotterdam, Barendrecht, de Drechtsteden en Den Haag. Wij onderscheiden ons doordat we het makelaarsvak op een heel andere manier uitoefenen. Neem bijvoorbeeld het persoonlijke en efficiënte contact met ons. Middels een WhatsApp groepsgesprek met onze verkoper(s), makelaar en binnendienst kunnen we snel schakelen en elkaar van vorderingen op de hoogte houden. Of de flexibele mogelijkheden voor afspraken in avonden en weekenden als dit jouw voorkeur is. Voor ons vanzelfsprekend, we begrijpen natuurlijk ook dat je overdag druk bezig bent. Maar misschien wel het allerbelangrijkst: we hebben een ontzettend grote groep volgers op social media. Dat betekent dat we voor vrijwel alle woningen die we in de verkoop krijgen wel een (aantal) potentiële kopers hebben.

Pssst.. als je van plan bent een huis te verkopen is de kans groot dat je ook een huis wilt kopen in Rotterdam, Barendrecht, de Drechtsteden, Hendrik-Ido-Ambacht of Den Haag. Ook dan is MAARTENMakelaardij jouw makelaar. Bekijk onze aanbod pagina hier! Staat de woning van je dromen er niet bij? Plaats dan een zoekopdracht bij MAARTENMakelaardij.

1.
Waardebepaling

Het verkopen van een woning verloopt in een aantal stappen. Om te beginnen, starten we met een waardebepaling. Eén van onze makelaars komt bij je langs om de woning te bekijken en uit te leggen hoe wij te werk gaan. Daarna bieden wij je een offerte voor onze diensten, adviseren wij je over de vraagprijs en de verkoop van de woning.

2.
Woningpresentatie

Als we voor jou aan de slag mogen, gaan we voor een optimale presentatie van de woning zorgen. We doen er alles aan om de woning zo aantrekkelijk mogelijk weer te geven door gebruik te maken van professionele woningfotografie, plattegronden en creatieve teksten. Het in de markt brengen van de woning gebeurt vooral online. We plaatsen de woning op ons breed social media netwerk (Facebook en Instagram), onze website en eventueel Funda.

3.
Bezichtigen

Een geïnteresseerde dient naar ons makelaarskantoor in de desbetreffende stad te bellen voor het plannen van een bezichtiging. Niet alleen tijdens kantoortijden. Dit kan in overleg ook 's avonds en in het weekend. Na elke bezichtiging hebben we even contact voor een update.

4.
Onderhandelingen

Mooi! Er wordt een bod uitgebracht op de woning. Eén van onze makelaars voert de onderhandelingen. Tijdens dit proces voorzien we je uiteraard van advies en geven we je een uitgebreide terugkoppeling. Als we eruit komen, stellen we een koopakte op.

5.
Notaris en juridische afhandeling

Dan blijft enkel de notariële en juridische afhandeling over. We controleren de notariële stukken en zijn aanwezig bij de taxatie, eindinspectie en mogelijk bij het transport van de woning. Daarmee is de verkoop afgerond. Maar wees niet bang, ook na de afronding van de verkoop kun je nog bij ons terecht voor advies en vragen.

Bekijk onze video

waarom maartenmakelaardij

Waarom zou je kiezen voor MAARTENMakelaardij? Nou, we geven je een aantal redenen.

Waarom MAARTENMakelaardij...

ca. 50.000 Volgers op social media

We hebben op onze social media kanalen ongeveer evenveel volgers als dat er zitplaatsen zijn in De Kuip, ca. 50.000.

Live bezichtigingen via Facebook

Elke maand kun je meekijken naar een live bezichtiging op onze Facebook pagina. Op de homepage staat een teller die aftelt naar de volgende editie!

Een professionele presentatie van de woning

Je woning krijgt een prachtige online presentatie met goede fotografie, levensechte plattegronden en een complete woningbrochure.

Mooie objecten

Je kiest ook voor MAARTEN omdat we gewoon prachtige objecten in ons aanbod hebben. Daar wil je jouw huis toch ook tussen zien staan!?

Korte lijntjes, laagdrempelig contact

We breken met het traditionele makelaarsvak. Wij WhatsAppen met onze klant en zijn erg goed bereikbaar.

MAARTENMAKELAARDIJ VOOR INVESTEERDERS EN BELEGGERS

MAARTENMakelaardij werkt samen met diverse investeerders en beleggers. Voor veel van deze partijen verkopen we individuele panden of woningen. Klik op de logo’s om naar de website te gaan.

Wij werken samen met

Mobiel_icon Praatwolken Arrow-left SVG_brochure SVG_fotografie SVG_internet SVG_plattegrond SVG_socialnework SVG_tekoopTE KOOP Ster Brochure Huis PC