fbpx

MAARTENMakelaardij voor woningzoekenden

ben je steeds te laat?

De huizenmarkt is de laatste jaren flink veranderd. Er zijn naar verhouding meer huizenzoekers dan -aanbieders. Sommige woningen trekken ontzettend veel bezichtigingen. Het kan dan voorkomen dat je keer op keer te laat bent en dat ideale huis in bijvoorbeeld Rotterdam, Barendrecht, Dordrecht of Den Haag aan je neus voorbij gaat. Dat willen we natuurlijk niet. We bieden een service, voor mensen die op de hoogte willen worden gebracht nog voordat de woning op Funda komt te staan.

Schrijf je in en ontvang de woningen die aan je wensen voldoen. Na inschrijving ontvang je een link. Als je hierop klikt kun je je specifieke woonvoorkeuren invullen. Voortaan ontvang je dan de nieuwe objecten die aan jouw voorkeuren voldoen! Easy!

MAARTENMakelaardij is een moderne makelaar in Rotterdam, Barendrecht, de Drechtsteden en Den Haag. We helpen dagelijks mensen bij het kopen van een huis. Dit doen we door onze diensten aan te bieden als aankoopmakelaar, maar ook via deze zoekservice. Interesse? Neem contact met ons op.

Mobiel_icon Praatwolken Arrow-left SVG_brochure SVG_fotografie SVG_internet SVG_plattegrond SVG_socialnework SVG_tekoopTE KOOP Ster Brochure Huis PC