fbpx

Vragen? Contact ons:

Rotterdam Bel 078 890 27 48 Whatsapp +31 (0) 6 23 25 44 79 Drechtsteden Bel Whatsapp

HUIS KOPEN IN DORDRECHT?

MAARTENMakelaardij Drechtsteden helpt je graag. We zijn ons makelaarskantoor gestart in Rotterdam. Met vestigingen aan de Maaskade en in Kralingen zijn we goed thuis onze stad aan de Maas. Onze derde vestiging openden we in Dordrecht. Makelaar Dordrecht? MAARTENMakelaardij Drechtsteden!

Als je een huis wilt kopen in Dordrecht ben je bij MAARTENMakelaardij aan het juiste adres. We bieden onder andere onze diensten aan als aankoopmakelaar om je te helpen bij het proces van zoeken, bezichtigen, bieden, de financiering in orde maken en misschien zelfs tegelijkertijd een woning verkopen. MAARTENMakelaardij Drechtsteden is zo jouw makelaar in Dordrecht die je ondersteunt bij het zoeken en aankopen van een huis in Dordrecht, Hendrik Ido Ambacht, Zwijndrecht, Papendrecht, Alblasserdam, Barendrecht, Ridderkerk of andere omliggende woonplaatsen! MAARTENMakelaardij is goed thuis op de woningmarkt in Dordrecht en omliggende steden.

Het team van MAARTENMakelaardij Drechtsteden bestaat uit:

Marloes Pluijmert-Penners, Michel van Zessen, Renate den Hollander, Celia van Hoven, Boudewijn van Fraassen & Esther Lampen-Rotmans.

Meer weten over deze makelaar in Dordrecht? Klik hier.

Mobiel_icon Praatwolken Arrow-left SVG_brochure SVG_fotografie SVG_internet SVG_plattegrond SVG_socialnework SVG_tekoopTE KOOP Ster Brochure Huis PC