Spring naar content

Hypotheekadvies

Het regelen van de financiering rondom je droomhuis is een spannende periode. Of het nu gaat om het kopen van het huis, het oversluiten van een hypotheek, een verbouwing of de vraag of je in je woning kunt blijven wonen na een scheiding of het overlijden van je partner. Als onafhankelijk hypotheekadviseur begeleiden we je in het volledige traject. Samen kijken we naar jouw persoonlijke situatie en welke hypotheek daar het beste bij past. Jij bent onze klant, dus we zijn er voor jou. We voorzien je van hoogstaand, persoonlijk advies voor hypotheken, kredieten en schade- en risicoverzekeringen.

Vragen over jouw financiële situatie of mogelijkheden?

Kom dan vrijblijvend en zonder afspraak langs bij een van de inloopmiddagen van Maarten Hypotheken, elke woensdag van 13.00 tot 16.00 uur bij ons kantoor op Rotterdam Zuid (Laan op Zuid 1453) of elke vrijdag van 13.00 tot 16.00 uur op kantoor Rotterdam Kralingen (Vlietlaan 10).

Wisselwerking tussen de diensten

Je kunt bij Maarten Makelaardij & Hypotheken terecht voor het afsluiten of oversluiten van je hypotheek voor een huis overal in Nederland. Maar je kunt onze verschillende diensten ook combineren. Koop je een huis bij ons, dan is het een logische stap om ook je hypotheek bij ons af te sluiten. Doordat we verschillende diensten aanbieden, blijven de lijnen kort en efficiënt. We zijn er voor je in alle stappen van het proces van kopen en verkopen. Uiteraard blijven wij altijd onafhankelijk.

De fases richting je hypotheek

Oriëntatie| Tijdens een (digitale) kennismaking bespreken we jouw financiële wensen. Vervolgens sturen we je een indicatieve berekening toe per mail.

Inventarisatie |Ben je zover om met ons aan de slag te gaan? Lever dan de benodigde gegevens aan, wij regelen de taxatie en naar wens de bouwtechnische keuring voor je en plannen een vervolgafspraak in, zodat we samen naar de verschillende opties kunnen kijken.

Advies & aanvraag | Tijdens de vervolgafspraak gaan we dieper in op jouw exacte wensen en behoeften. Daarna schrijven wij het adviesrapport en vragen wij voor jou de hypotheek aan. Alsook de overlijdensrisico-, arbeidsongeschiktheids- en/of werkloosheidsverzekering.

Bemiddeling & afronding | Je ontvangt het renteaanbod. Dit is de eerste offerte van de hypotheekverstrekker. Zodra wij dit getekend van jou terug hebben gekregen, sturen wij jouw documenten naar de hypotheekverstrekker. Deze kan dan aan de slag met de beoordeling. Als de verstrekker akkoord is met de aanvraag, ontvang je een bindend aanbod. Gefeliciteerd, de hypotheek is rond! Nu is het wachten op de afspraak met de notaris. Je ontvangt van ons een offerte voor de woonverzekeringen. Het is belangrijk dat je de verzekeringen geregeld hebt voordat je naar de notaris gaat.

Nazorg | Na het passeren van de woning bij de notaris gaat jouw hypotheek bij ons en de hypotheekverstrekker in beheer. Mocht je situatie veranderen, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Ons klantportaal, voor veiligheid en gemak 

Om het proces zo efficiënt mogelijk te maken, werken we voornamelijk digitaal. Alle documenten die we van jou nodig hebben, vragen wij op via jouw persoonlijke klantportaal. Je kunt de status van jouw hypotheekaanvraag hier volgen, maar ook de opdracht tot dienstverlening, de bankgarantie en het adviesrapport digitaal accorderen. Daarnaast vindt je er onze contactgegevens.

Download hier de Algemene Voorwaarden, Privacy Statement, Klachtenprocedure en de dienstverleningsdocumenten voor hypotheken, risico’s en vermogen opbouwen. 

Waar kunnen we jou mee helpen?

We kijken graag naar je wensen en naar wat we voor je kunnen betekenen. Kies hieronder op welke manier we contact met je op mogen nemen en vul je gegevens in. Tot snel!

ik wil een afspraak maken

kronkel_mm

ik wil graag gebeld worden

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
kronkel_mm

ik wil een vrijblijvend hypotheek- gesprek

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
kronkel_mm