Spring naar content

15 jaar Maarten

logo maarten 15 jaar

In 2009 ontstond op een Rotterdamse zolderkamer het idee om het helemaal anders te doen. Dit jaar vieren wij alweer ons 𝟭𝟱-𝗷𝗮𝗿𝗶𝗴 bestaan, en zoals het gezegde luidt: wie jarig is, trakteert!
Om dit bijzondere jubileum te vieren, zetten we in de periode van 1 juni tot en met 31 december 2024 verschillende leuke acties op touw.

Vanaf 1 juni krijg je bij ons een bakmix als wij bij jou langs mogen komen voor een vrijblijvende waardebepaling. Hoe leuk is het om thuis een klein feestje te vieren met het bakken van je eigen confetti koekjes? Leuk om je huis lekker te laten ruiken voordat je kijkers over de vloer krijgt, de eerste voorbereidingen zijn dus al getroffen..

Kies je ervoor om jouw woning te verkopen via ONS makelaarskantoor, dan schenken wij Stichting Jarige Job een bedrag van € 𝟭𝟱,𝟬𝟬. Dit getal komt je inmiddels waarschijnlijk wel bekend voor. 😉
Stichting Jarige Job trakteert sinds 2010 kinderen in arme gezinnen op een onvergetelijke verjaardag. Wij vinden namelijk dat ieder kind een verjaardag verdient en zo kunnen we mooi ons steentje bijdragen. In oktober gaan we trouwens óók een middag met het hele team helpen met boxen inpakken; op dat moment overhandigen we ook de waardecheque met het totaal opgehaalde bedrag. Zo is de cirkel weer helemaal rond!

Krijg je van ons een (digitale) uiting? Ook hier is weer terug te vinden dat we al 𝟭𝟱 jaar keihard werken om jullie zo persoonlijk en onderscheidend mogelijk te kunnen helpen.
Pak tijdens of na bezichtigingen een 𝟭𝟱 jaar lolly mee, neem deel aan onze social media acties en blijf gedurende deze periode de verschillende kanalen in de gaten houden, er komt nog een hoop leuks aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.