fbpx

Vragen? Contact ons:

Rotterdam Bel 078 890 27 48 Whatsapp +31 (0) 6 23 25 44 79 Drechtsteden Bel Whatsapp

MAARTENMAKELAARDIJ DRECHTSTEDEN – makelaar dordrecht

In de eerste helft van 2017 was het zover, MAARTENMakelaardij Drechtsteden zag het licht door een makelaarskantoor te openen in Dordrecht. Als je voortaan denkt: ‘makelaar Dordrecht’, denk je natuurlijk aan MAARTENMakelaardij Drechtsteden. Het werkgebied van MAARTENMakelaardij Drechtsteden is niet alleen Dordrecht. Ook als je op zoek bent naar een makelaar in Hendrik Ido Ambacht, Zwijndrecht, Papendrecht, Alblasserdam, Barendrecht en Ridderkerk helpen we je graag.

MAARTENMakelaardij merkte dat er steeds meer behoefte kwam naar een vestiging in de Drechtsteden. Na het openen van een tweede vestiging in Kralingen (Rotterdam) was het dan zover, MAARTENMakelaardij opende een derde vestiging in de Drechtsteden.

MAARTENMakelaardij is van oorsprong een echt Rotterdams bedrijf. Het kopiëren plakken van Rotterdam naar Drechtsteden was dan ook een no-go. Om de stap naar de Drechtsteden te zetten zou MAARTENMakelaardij zich aan moeten passen aan de Drechtsteden, een stedengroep met een heel eigen karakter. Marloes Pluijmert – Penners was hiervoor de aangewezen partner. Marloes kent de Drechtsteden doordat ze jaren ervaring heeft als makelaar in Dordrecht.

Sindsdien gaat het keihard bij MAARTENMakelaardij Drechtsteden. Binnen korte tijd heeft het kersverse makelaarskantoor een naam weten op te bouwen in Dordrecht en de overige Drechtsteden. Steeds meer klanten kiezen voor MAARTENMakelaardij Drechtsteden door de moderne aanpak, een combinatie tussen een ouderwets hoge servicegraad en de inzet van moderne technologie en het out of the box meedenken in elk traject. Huis kopen in Dordrecht? Kies voor MAARTENMakelaardij Drechtsteden.

Niet alleen voor de aan- of verkoop van een woning kun je bij MAARTENMakelaardij Drechtsteden terecht. Ook voor transformatietrajecten bewijst MAARTENMakelaarij Drechtsteden een solide partner te zijn.

Meer weten over het team? Klik hier.

NIEUWSTE WONING

Klik op de link om naar de nieuwste woning in ons aanbod te gaan. Regelmatig voegen we nieuwe woningen toe aan ons bestand. Als je ons volgt via social media ben je daar als eerste op de hoogte van de woningen in ons aanbod. Als je via het menu naar het aanbod in de Drechtsteden gaat, zie je daar alle woningen van MAARTENMakelaardij Drechtsteden.

Mobiel_icon Praatwolken Arrow-left SVG_brochure SVG_fotografie SVG_internet SVG_plattegrond SVG_socialnework SVG_tekoopTE KOOP Ster Brochure Huis PC