fbpx

Vragen? Contact ons:

Rotterdam Bel 078 890 27 48 Whatsapp +31 (0) 6 23 25 44 79 Drechtsteden Bel Whatsapp

makelaar dordrecht

MAARTENMakelaardij Drechtsteden is jouw makelaar in Dordrecht. Ons makelaarskantoor in Dordrecht is gevestigd aan de Johan de Wittstraat 18. Op een prachtige historische plek in Dordrecht kun je terecht voor het kopen of verkopen van een huis, maar ook voor taxaties en transformatie (/nieuwbouw) projecten!

We zijn ons makelaarskantoor gestart in Rotterdam. De eerste vestigingen van MAARTENMakelaardij zijn te vinden aan de Maaskade en in Kralingen. Echte Rotterdamse plekjes! Onze derde vestiging openden we in Dordrecht. Makelaar Dordrecht? MAARTENMakelaardij Drechtsteden!

Dat MAARTENMakelaardij Drechtsteden een makelaar in Dordrecht is, wil niet zeggen dat we enkel in Dordrecht actief zijn. Ook voor het aankopen of verkopen van een woning in Hendrik Ido Ambacht, Zwijndrecht, Papendrecht, Alblasserdam, Barendrecht, Ridderkerk of andere omliggende woonplaatsen ben je bij MAARTENMakelaardij aan het juiste adres.

Schakel MAARTENMakelaardij Drechtsteden in als aankoopmakelaar om compleet ontzorgd te worden in de aankoop van een woning. Kies voor MAARTENMakelaardij als makelaar om je huis te verkopen en ervaar onze service. Neem contact met ons op als je op zoek bent naar een moderne makelaar in Dordrecht.

Het team van MAARTENMakelaardij Drechtsteden bestaat uit:

Marloes Pluijmert-Penners, Michel van Zessen, Renate den Hollander, Celia van Hoven, Boudewijn van Fraassen en Esther Lampen – Rotmans.

Meer weten over deze makelaar in Dordrecht? Klik hier.

Mobiel_icon Praatwolken Arrow-left SVG_brochure SVG_fotografie SVG_internet SVG_plattegrond SVG_socialnework SVG_tekoopTE KOOP Ster Brochure Huis PC