Spring naar content

Appartement verkopen Dordrecht

Je bent uit je huis gegroeid, je wilt in een andere omgeving wonen of je hebt spontaan een ander droomhuis gevonden. Hoogste tijd om je huis te verkopen. Maar hoe gaat dat in z’n werk bij Maarten Makelaardij?

Jouw appartement in de verkoop

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat mensen bij jouw appartement blijven hangen als ze dit ergens tegenkomen. Daarom moeten we aan mensen niet alleen maar overbrengen dat jouw appartement groot en mooi is, maar ook wat het nou precies zou bijzonder maakt. We gaan samen met jou op zoek naar dit unieke verhaal en brengen dat in woord en beeld. Zo komen er straks mensen naar je woning kijken die oprecht interesse hebben en meer willen horen over jouw mooie appartement. Onze methode van appartementen verkopen in Dordrecht heeft door de jaren heen al voor veel succesvolle verkopen gezorgd.

De beleving van een huis centraal

Waardebepaling | Tijdens de kennismaking bekijken we de woning en geven we een uitleg over onze werkwijze. Vervolgens maken we een offerte voor onze diensten, geven we advies over de vraagprijs en stellen we een plan van aanpak voor.

Woningpresentatie | We zetten je huis in de schijnwerpers met professionele woningfotografie, plattegronden, creatieve teksten en een passende online strategie. Ben jij tevreden met het totaalplaatje? Dan sturen we de presentatie naar al onze relevante woningzoekenden en plaatsen we deze op onze sociale media en op onze website. Uiteraard ook op funda als je dat wilt.

Bezichtigen | We organiseren en begeleiden alle bezichtigingen voor je. Natuurlijk altijd in overleg. Als de kijkers geweest zijn, laten we je altijd weten hoe de bezichtigingen zijn gegaan en wat de reacties van de kijkers waren.

Onderhandelen | Als er een bod is uitgebracht, regelen we de onderhandelingen voor je. Bij iedere bieding geven we je advies en een uitgebreide terugkoppeling. Als het bod geaccepteerd is, stellen wij de koopakte op.

Notaris en overdracht | Nadat de verkoop is overeengekomen houden wij de termijnen voor de bedenktijd en financiering in de gaten. Daarnaast zijn wij aanwezig bij een eventuele taxatie en bouwtechnische keuring. Voor de overdracht controleren we de notariële stukken en we zijn aanwezig bij de eindinspectie.

Je appartement bij Dordrecht verkopen

Wij zijn niet alleen maar actief in Dordrecht. Ook als jij een appartement wil verkopen bij Dordrecht in de regio staan we voor je klaar. We kennen jouw omgeving als onze broekzak en maken ook gebruik van regionale manieren van reclame maken. We willen zo gericht mogelijk jouw woning in de markt zetten, zodat we zeker weten dat we mensen bereiken die ook echt interesse hebben. Meer weten? Neem dan contact met ons op voor een afspraak. We komen graag bij je langs om naar het bijzondere verhaal achter je woning te zoeken en te beginnen met jouw appartement verkopen in Dordrecht.

Waar kunnen we jou mee helpen?

We kijken graag naar je wensen en naar wat we voor je kunnen betekenen. Kies hieronder op welke manier we contact met je op mogen nemen en vul je gegevens in. Tot snel!

ik wil een afspraak maken

kronkel_mm

ik wil graag gebeld worden

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
kronkel_mm