Spring naar content

Appartement verkopen Rotterdam

Je bent uit je huis gegroeid, je wilt in een andere omgeving wonen of je hebt spontaan een ander droomhuis gevonden. Hoogste tijd om je huis te verkopen. Maar hoe gaat dat in z’n werk bij Maarten Makelaardij?

Appartementen verkopen in Rotterdam

Onze makelaars gaan graag een keer met je om tafel om met je door te nemen wat er zo bijzonder is aan jouw woning. Waarom zouden mensen er voor kiezen nou net jouw appartement te kopen? Dat kan natuurlijk meerdere redenen hebben. Het is dan mooi als jouw flat een flink aantal vierkante meters en kamers heeft. Maar het is nog beter om specifiek het verhaal achter jouw appartement te vertellen. Waarom is jouw woning zo bijzonder? Dat is wat mensen willen horen en wat ervoor zorgt dat ze straks voor jouw woning kiezen. Wij gaan samen met jou op zoek naar dit bijzondere verhaal en zorgen ervoor dat mensen dit te horen krijgen.

De beleving van een huis centraal

Waardebepaling | Tijdens de kennismaking bekijken we de woning en geven we een uitleg over onze werkwijze. Vervolgens maken we een offerte voor onze diensten, geven we advies over de vraagprijs en stellen we een plan van aanpak voor.

Woningpresentatie | We zetten je huis in de schijnwerpers met professionele woningfotografie, plattegronden, creatieve teksten en een passende online strategie. Ben jij tevreden met het totaalplaatje? Dan sturen we de presentatie naar al onze relevante woningzoekenden en plaatsen we deze op onze sociale media en op onze website. Uiteraard ook op funda als je dat wilt.

Bezichtigen | We organiseren en begeleiden alle bezichtigingen voor je. Natuurlijk altijd in overleg. Als de kijkers geweest zijn, laten we je altijd weten hoe de bezichtigingen zijn gegaan en wat de reacties van de kijkers waren.

Onderhandelen | Als er een bod is uitgebracht, regelen we de onderhandelingen voor je. Bij iedere bieding geven we je advies en een uitgebreide terugkoppeling. Als het bod geaccepteerd is, stellen wij de koopakte op.

Notaris en overdracht | Nadat de verkoop is overeengekomen houden wij de termijnen voor de bedenktijd en financiering in de gaten. Daarnaast zijn wij aanwezig bij een eventuele taxatie en bouwtechnische keuring. Voor de overdracht controleren we de notariële stukken en we zijn aanwezig bij de eindinspectie.

Of wil je een appartement verkopen bij Rotterdam in de buurt?

Wij hebben ervaring met appartementen verkopen in Rotterdam, maar ook voor een appartement verkopen bij Rotterdam in de buurt ben je bij ons aan het juiste adres. We maken hierbij gebruik van social media, die we op een innovatieve manier inzetten. Ook hebben we een uitgebreid netwerk aan mensen die interesse hebben in woningen in jouw regio, die we op de hoogte brengen dat jouw mooie appartement te koop is. Zo zorgen we er samen met jou voor dat je snel je appartement kunt verkopen, tegen een prijs waar jij vrolijk van wordt!

Waar kunnen we jou mee helpen?

We kijken graag naar je wensen en naar wat we voor je kunnen betekenen. Kies hieronder op welke manier we contact met je op mogen nemen en vul je gegevens in. Tot snel!

ik wil een afspraak maken

kronkel_mm

ik wil graag gebeld worden

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
kronkel_mm