Spring naar content

Huis verkopen Barendrecht

Je bent uit je huis gegroeid, je wilt in een andere omgeving wonen of je hebt spontaan een ander droomhuis gevonden. Hoogste tijd om je huis te verkopen. Maar hoe gaat dat in z’n werk bij Maarten Makelaardij?

De makelaar met persoonlijke aandacht

Wanneer wij huizen verkopen in Barendrecht streven we naar een persoonlijke en transparante aanpak. Tijdens het verkoopproces krijg je een vast contactpersoon toegewezen die jou begeleidt bij elke stap van het proces. Hierdoor weet je altijd waar je aan toe bent, hoef je niet steeds je verhaal weer aan iemand anders uit te leggen en mag je rekenen op een betrouwbare en persoonlijke service. We bieden daarbij een breed dienstenpakket aan. Naast het verkopen van huizen kan je bij ons ook terecht voor hypotheken, taxaties en verzekeringen. Je hebt zo maar één betrouwbare partij nodig voor al je vastgoedgerelateerde zaken.

De beleving van een huis centraal

Waardebepaling | Tijdens de kennismaking bekijken we de woning en geven we een uitleg over onze werkwijze. Vervolgens maken we een offerte voor onze diensten, geven we advies over de vraagprijs en stellen we een plan van aanpak voor.

Woningpresentatie | We zetten je huis in de schijnwerpers met professionele woningfotografie, plattegronden, creatieve teksten en een passende online strategie. Ben jij tevreden met het totaalplaatje? Dan sturen we de presentatie naar al onze relevante woningzoekenden en plaatsen we deze op onze sociale media en op onze website. Uiteraard ook op funda als je dat wilt.

Bezichtigen | We organiseren en begeleiden alle bezichtigingen voor je. Natuurlijk altijd in overleg. Als de kijkers geweest zijn, laten we je altijd weten hoe de bezichtigingen zijn gegaan en wat de reacties van de kijkers waren.

Onderhandelen | Als er een bod is uitgebracht, regelen we de onderhandelingen voor je. Bij iedere bieding geven we je advies en een uitgebreide terugkoppeling. Als het bod geaccepteerd is, stellen wij de koopakte op.

Notaris en overdracht | Nadat de verkoop is overeengekomen houden wij de termijnen voor de bedenktijd en financiering in de gaten. Daarnaast zijn wij aanwezig bij een eventuele taxatie en bouwtechnische keuring. Voor de overdracht controleren we de notariële stukken en we zijn aanwezig bij de eindinspectie.

Een huis verkopen dat in Barendrecht staat met een uitgebreide marketingstrategie

Bij Maarten Makelaardij & Hypotheken gebruiken we een uitgebreide, innovatieve marketingstrategie. Zo wordt je huis onder andere gepresenteerd op diverse online platforms en sociale media kanalen. Hierdoor wordt je huis op een effectieve manier onder de aandacht gebracht bij potentiële kopers die interesse hebben voor een huis bij jou in de regio. Wil jij meer weten over wat wij je allemaal kunnen bieden? We horen dan graag van je. Bel of mail ons even om een afspraak te maken en we komen graag bij je langs om kennis te maken!

Waar kunnen we jou mee helpen?

We kijken graag naar je wensen en naar wat we voor je kunnen betekenen. Kies hieronder op welke manier we contact met je op mogen nemen en vul je gegevens in. Tot snel!

ik wil een afspraak maken

kronkel_mm

ik wil graag gebeld worden

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
kronkel_mm