Spring naar content

Huis verkopen Den Haag

Je bent uit je huis gegroeid, je wilt in een andere omgeving wonen of je hebt spontaan een ander droomhuis gevonden. Hoogste tijd om je huis te verkopen. Maar hoe gaat dat in z’n werk bij Maarten Makelaardij?

Een huis verkopen in Den Haag met Maarten Makelaardij & Hypotheken

Onze makelaars hebben veel ervaring op de lokale markt en weten zodoende precies wat jouw woning waard is. Zij zorgen ervoor dat, wanneer je jouw huis gaat verkopen in Den Haag, jij daar een eerlijke prijs voor krijgt. Door middel van een grondige analyse van de woningmarkt en onze persoonlijke ervaringen met huizen verkopen in Den Haag, stellen we een realistische verkoopprijs voor jouw woning vast. Bij Maarten Makelaardij & Hypotheken zorgen we er ook voor dat jouw huis opvalt tussen het grote aanbod van woningen in Den Haag. We maken gebruik van verschillende kanalen zoals sociale media, Funda en onze eigen website, om jouw huis onder de aandacht te brengen van potentiële kopers.

De beleving van een huis centraal

Waardebepaling | Tijdens de kennismaking bekijken we de woning en geven we een uitleg over onze werkwijze. Vervolgens maken we een offerte voor onze diensten, geven we advies over de vraagprijs en stellen we een plan van aanpak voor.

Woningpresentatie | We zetten je huis in de schijnwerpers met professionele woningfotografie, plattegronden, creatieve teksten en een passende online strategie. Ben jij tevreden met het totaalplaatje? Dan sturen we de presentatie naar al onze relevante woningzoekenden en plaatsen we deze op onze sociale media en op onze website. Uiteraard ook op funda als je dat wilt.

Bezichtigen | We organiseren en begeleiden alle bezichtigingen voor je. Natuurlijk altijd in overleg. Als de kijkers geweest zijn, laten we je altijd weten hoe de bezichtigingen zijn gegaan en wat de reacties van de kijkers waren.

Onderhandelen | Als er een bod is uitgebracht, regelen we de onderhandelingen voor je. Bij iedere bieding geven we je advies en een uitgebreide terugkoppeling. Als het bod geaccepteerd is, stellen wij de koopakte op.

Notaris en overdracht | Nadat de verkoop is overeengekomen houden wij de termijnen voor de bedenktijd en financiering in de gaten. Daarnaast zijn wij aanwezig bij een eventuele taxatie en bouwtechnische keuring. Voor de overdracht controleren we de notariële stukken en we zijn aanwezig bij de eindinspectie.

Vragen over huizen verkopen in Den Haag

Als je overweegt je huis te verkopen via Maarten Makelaardij & Hypotheken, maar nog twijfels hebt, kan je met vragen altijd bij ons terecht. Op onze website vind je veel informatie over onze werkwijze, maar je mag ons uiteraard ook altijd bellen of een mail sturen. We beantwoorden met plezier alle vragen die je hebt over de manier waarop wij jou assisteren je huis te verkopen in Den Haag!

Waar kunnen we jou mee helpen?

We kijken graag naar je wensen en naar wat we voor je kunnen betekenen. Kies hieronder op welke manier we contact met je op mogen nemen en vul je gegevens in. Tot snel!

ik wil een afspraak maken

kronkel_mm

ik wil graag gebeld worden

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
kronkel_mm