Spring naar content

Huis verkopen Dordrecht

Je bent uit je huis gegroeid, je wilt in een andere omgeving wonen of je hebt spontaan een ander droomhuis gevonden. Hoogste tijd om je huis te verkopen. Maar hoe gaat dat in z’n werk bij Maarten Makelaardij?

Waar moet je op letten als je een huis wil verkopen in Dordrecht?

Laten we de stappen die om de hoek komen kijken bij het verkopen van een huis eens met je doornemen. Om te beginnen is er natuurlijk een kennismaking en waardebepaling. Maak een afspraak met ons, zodat wij bij je thuis langs kunnen komen. Tijdens deze afspraak kijkt onze makelaar naar de staat van je huis en maken we een inschatting van de verkoopwaarde. Hierna bespreken we met jou de verkoopstrategie en de vraagprijs. Hierbij kijken we ook naar vergelijkbare huizen in jouw buurt, de staat van je huis en de huidige marktsituatie. Dit zijn allemaal zaken waar je rekening mee moet houden als je een huis wil verkopen dat in Dordrecht staat.

De beleving van een huis centraal

Waardebepaling | Tijdens de kennismaking bekijken we de woning en geven we een uitleg over onze werkwijze. Vervolgens maken we een offerte voor onze diensten, geven we advies over de vraagprijs en stellen we een plan van aanpak voor.

Woningpresentatie | We zetten je huis in de schijnwerpers met professionele woningfotografie, plattegronden, creatieve teksten en een passende online strategie. Ben jij tevreden met het totaalplaatje? Dan sturen we de presentatie naar al onze relevante woningzoekenden en plaatsen we deze op onze sociale media en op onze website. Uiteraard ook op funda als je dat wilt.

Bezichtigen | We organiseren en begeleiden alle bezichtigingen voor je. Natuurlijk altijd in overleg. Als de kijkers geweest zijn, laten we je altijd weten hoe de bezichtigingen zijn gegaan en wat de reacties van de kijkers waren.

Onderhandelen | Als er een bod is uitgebracht, regelen we de onderhandelingen voor je. Bij iedere bieding geven we je advies en een uitgebreide terugkoppeling. Als het bod geaccepteerd is, stellen wij de koopakte op.

Notaris en overdracht | Nadat de verkoop is overeengekomen houden wij de termijnen voor de bedenktijd en financiering in de gaten. Daarnaast zijn wij aanwezig bij een eventuele taxatie en bouwtechnische keuring. Voor de overdracht controleren we de notariële stukken en we zijn aanwezig bij de eindinspectie.

Verdere stappen om huizen te verkopen in Dordrecht

Als je besluit om verder te gaan met de verkoop via Maarten Makelaardij & Hypotheken, dan stellen we een verkoopplan op en worden er afspraken gemaakt over de verkoopfase. Hierbij wordt bijvoorbeeld gekeken naar de marketingstrategie en de presentatie van je huis. Wij zorgen ervoor dat potentiële kopers je huis kunnen bezichtigen en onderhandelen namens jou over de verkoopprijs. Is er een overeenkomst bereikt met een koper? Dan gaan wij de verkoopovereenkomst opstellen en begeleiden bij de verdere afhandeling van de verkoop. Het is goed om bij een huis verkopen in Dordrecht een ervaren makelaar als Maarten Makelaardij & Hypotheken in te schakelen.

Waar kunnen we jou mee helpen?

We kijken graag naar je wensen en naar wat we voor je kunnen betekenen. Kies hieronder op welke manier we contact met je op mogen nemen en vul je gegevens in. Tot snel!

ik wil een afspraak maken

kronkel_mm

ik wil graag gebeld worden

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
kronkel_mm