Spring naar content

Huis verkopen Hendrik-Ido-Ambacht

Je bent uit je huis gegroeid, je wilt in een andere omgeving wonen of je hebt spontaan een ander droomhuis gevonden. Hoogste tijd om je huis te verkopen. Maar hoe gaat dat in z’n werk bij Maarten Makelaardij?

Onze werkwijze om huizen te verkopen in Hendrik-Ido-Ambacht

Het doel van Maarten Makelaardij & Hypotheken is om jou zo goed mogelijk te begeleiden bij het verkopen van jouw huis. Wij willen daarom als eerste een gesprek met je voeren om al jouw wensen in kaart te brengen. Nadat we een gesprek met je hebben gehad, maken we een nauwkeurige schatting van de waarde van je huis. Dit doen we op basis van de huidige markt in Hendrik-Ido-Ambacht en de regio. Vervolgens ontwikkelen we een verkoopstrategie op maat voor jouw huis, waarbij we rekening houden met de unieke kenmerken en voordelen van jouw woning. Wat is het specifieke verhaal achter je huis? Hierbij maken we gebruik van diverse effectieve marketingtechnieken om ervoor te zorgen dat we jouw huis snel gaan verkopen bij Hendrik-Ido-Ambacht, of in de stad zelf.

De beleving van een huis centraal

Waardebepaling | Tijdens de kennismaking bekijken we de woning en geven we een uitleg over onze werkwijze. Vervolgens maken we een offerte voor onze diensten, geven we advies over de vraagprijs en stellen we een plan van aanpak voor.

Woningpresentatie | We zetten je huis in de schijnwerpers met professionele woningfotografie, plattegronden, creatieve teksten en een passende online strategie. Ben jij tevreden met het totaalplaatje? Dan sturen we de presentatie naar al onze relevante woningzoekenden en plaatsen we deze op onze sociale media en op onze website. Uiteraard ook op funda als je dat wilt.

Bezichtigen | We organiseren en begeleiden alle bezichtigingen voor je. Natuurlijk altijd in overleg. Als de kijkers geweest zijn, laten we je altijd weten hoe de bezichtigingen zijn gegaan en wat de reacties van de kijkers waren.

Onderhandelen | Als er een bod is uitgebracht, regelen we de onderhandelingen voor je. Bij iedere bieding geven we je advies en een uitgebreide terugkoppeling. Als het bod geaccepteerd is, stellen wij de koopakte op.

Notaris en overdracht | Nadat de verkoop is overeengekomen houden wij de termijnen voor de bedenktijd en financiering in de gaten. Daarnaast zijn wij aanwezig bij een eventuele taxatie en bouwtechnische keuring. Voor de overdracht controleren we de notariële stukken en we zijn aanwezig bij de eindinspectie.

De laatste stappen om jouw huis te verkopen in Hendrik-Ido-Ambacht

Wanneer er interesse is voor jouw huis, begeleiden we je bij de bezichtigingen en onderhandelingen. Zo zorgen we ervoor dat jij straks de beste deal krijgt. We zorgen er daarbij voor dat je op de hoogte blijft van elke stap van het proces en dat je de juiste informatie hebt om weloverwogen beslissingen te nemen. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van huizen verkopen in Hendrik-Ido-Ambacht, zijn we ervan overtuigd dat dit proces snel en soepel verloopt. Gedurende het gehele proces van het huis verkopen in Hendrik-Ido-Ambacht staan we klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van deskundig advies. We streven ernaar om jouw huis te verkopen, zodat jij op zoek kunt naar een andere woonplek in Hendrik-Ido-Ambacht, of natuurlijk ergens anders.

Waar kunnen we jou mee helpen?

We kijken graag naar je wensen en naar wat we voor je kunnen betekenen. Kies hieronder op welke manier we contact met je op mogen nemen en vul je gegevens in. Tot snel!

ik wil een afspraak maken

kronkel_mm

ik wil graag gebeld worden

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
kronkel_mm