Spring naar content

Huis verkopen Papendrecht

Je bent uit je huis gegroeid, je wilt in een andere omgeving wonen of je hebt spontaan een ander droomhuis gevonden. Hoogste tijd om je huis te verkopen. Maar hoe gaat dat in z’n werk bij Maarten Makelaardij?

Een huis verkopen bij Papendrecht

Een huis verkopen in Papendrecht kan een complex proces zijn. Bij Maarten Makelaardij & Hypotheken begrijpen we dat en daarom bieden we professionele begeleiding en ondersteuning om jouw huis snel te verkopen. Na de waardebepaling van je huis stellen we een verkoopstrategie op die specifiek is afgestemd op jouw situatie en de huidige markt in Papendrecht. Omdat wij regelmatig huizen verkopen in Papendrecht, weten wij goed hoe je dat het beste aanpakt. We zorgen ervoor dat je huis optimaal wordt gepresenteerd, met aandacht voor de sterke punten en unieke eigenschappen van je woning. We maken daarna gebruik van verschillende marketingmiddelen en social media kanalen om een zo groot mogelijke doelgroep te bereiken. Door ons uitgebreide netwerk en kennis van de lokale huizenmarkt, zijn we in staat om potentiële kopers snel te bereiken en zo jouw huis zo snel mogelijk te verkopen in Papendrecht.

De beleving van een huis centraal

Waardebepaling | Tijdens de kennismaking bekijken we de woning en geven we een uitleg over onze werkwijze. Vervolgens maken we een offerte voor onze diensten, geven we advies over de vraagprijs en stellen we een plan van aanpak voor.

Woningpresentatie | We zetten je huis in de schijnwerpers met professionele woningfotografie, plattegronden, creatieve teksten en een passende online strategie. Ben jij tevreden met het totaalplaatje? Dan sturen we de presentatie naar al onze relevante woningzoekenden en plaatsen we deze op onze sociale media en op onze website. Uiteraard ook op funda als je dat wilt.

Bezichtigen | We organiseren en begeleiden alle bezichtigingen voor je. Natuurlijk altijd in overleg. Als de kijkers geweest zijn, laten we je altijd weten hoe de bezichtigingen zijn gegaan en wat de reacties van de kijkers waren.

Onderhandelen | Als er een bod is uitgebracht, regelen we de onderhandelingen voor je. Bij iedere bieding geven we je advies en een uitgebreide terugkoppeling. Als het bod geaccepteerd is, stellen wij de koopakte op.

Notaris en overdracht | Nadat de verkoop is overeengekomen houden wij de termijnen voor de bedenktijd en financiering in de gaten. Daarnaast zijn wij aanwezig bij een eventuele taxatie en bouwtechnische keuring. Voor de overdracht controleren we de notariële stukken en we zijn aanwezig bij de eindinspectie.

Meer weten voordat je jouw huis besluit te verkopen in Papendrecht?

Als je interesse hebt in het verkopen van je huis, maar nog ergens over twijfelt of een vraag hebt, aarzel dan niet om ons te mailen of te bellen. Ook onze website staat vol met handige informatie die je kunt doornemen voordat je een beslissing maakt. Huizen verkopen in Papendrecht gaat niet zomaar, en het is daarom begrijpelijk dat je daar eerst goed over na wil denken. Wanneer je er echter klaar voor bent, hopen wij dat je zal kiezen voor ons kantoor om je te begeleiden tijdens het emotionele, maar ook mooie proces.

Waar kunnen we jou mee helpen?

We kijken graag naar je wensen en naar wat we voor je kunnen betekenen. Kies hieronder op welke manier we contact met je op mogen nemen en vul je gegevens in. Tot snel!

ik wil een afspraak maken

kronkel_mm

ik wil graag gebeld worden

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
kronkel_mm