Spring naar content

Huis verkopen Ridderkerk

Je bent uit je huis gegroeid, je wilt in een andere omgeving wonen of je hebt spontaan een ander droomhuis gevonden. Hoogste tijd om je huis te verkopen. Maar hoe gaat dat in z’n werk bij Maarten Makelaardij?

Huis verkopen Ridderkerk

Als je je huis gaat verkopen in Ridderkerk is er een aantal zaken waar je op moet letten. De eerste en meest belangrijke stap is het bepalen van een realistische verkoopprijs. Bij een te hoge prijs schrik je potentiële kopers af, terwijl een te lage prijs kan betekenen dat je jezelf benadeelt. Bij Maarten Makelaardij & Hypotheken hebben wij jarenlange ervaring met huizen verkopen in Ridderkerk en omgeving. Wij helpen jou daarom ook graag met het bepalen van de juiste prijs en zorgen ervoor dat jouw woning op de best mogelijke manier wordt gepresenteerd aan potentiële kopers. Ook adviseren wij jou over eventuele verkoopstyling om de woning zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor kopers en jouw woning zo snel mogelijk te verkopen in Ridderkerk.

De beleving van een huis centraal

Waardebepaling | Tijdens de kennismaking bekijken we de woning en geven we een uitleg over onze werkwijze. Vervolgens maken we een offerte voor onze diensten, geven we advies over de vraagprijs en stellen we een plan van aanpak voor.

Woningpresentatie | We zetten je huis in de schijnwerpers met professionele woningfotografie, plattegronden, creatieve teksten en een passende online strategie. Ben jij tevreden met het totaalplaatje? Dan sturen we de presentatie naar al onze relevante woningzoekenden en plaatsen we deze op onze sociale media en op onze website. Uiteraard ook op funda als je dat wilt.

Bezichtigen | We organiseren en begeleiden alle bezichtigingen voor je. Natuurlijk altijd in overleg. Als de kijkers geweest zijn, laten we je altijd weten hoe de bezichtigingen zijn gegaan en wat de reacties van de kijkers waren.

Onderhandelen | Als er een bod is uitgebracht, regelen we de onderhandelingen voor je. Bij iedere bieding geven we je advies en een uitgebreide terugkoppeling. Als het bod geaccepteerd is, stellen wij de koopakte op.

Notaris en overdracht | Nadat de verkoop is overeengekomen houden wij de termijnen voor de bedenktijd en financiering in de gaten. Daarnaast zijn wij aanwezig bij een eventuele taxatie en bouwtechnische keuring. Voor de overdracht controleren we de notariële stukken en we zijn aanwezig bij de eindinspectie.

Samen je huis verkopen in Ridderkerk

Natuurlijk begrijpen wij bij Maarten Makelaardij & Hypotheken hoe belangrijk jouw huis voor je is. Wij zetten ons dan ook met hart en ziel in om jouw huis te verkopen in Ridderkerk. Onze deskundige makelaars nemen de tijd om naar jouw wensen en behoeften te luisteren en werken samen met jou aan een plan op maat. Wij streven ernaar om het verkoopproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en nemen alle zorgen uit handen. Bij ons ben je verzekerd van persoonlijke aandacht en een professionele aanpak.

Waar kunnen we jou mee helpen?

We kijken graag naar je wensen en naar wat we voor je kunnen betekenen. Kies hieronder op welke manier we contact met je op mogen nemen en vul je gegevens in. Tot snel!

ik wil een afspraak maken

kronkel_mm

ik wil graag gebeld worden

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
kronkel_mm