Spring naar content

Huis verkopen Rijswijk

Je bent uit je huis gegroeid, je wilt in een andere omgeving wonen of je hebt spontaan een ander droomhuis gevonden. Hoogste tijd om je huis te verkopen. Maar hoe gaat dat in z’n werk bij Maarten Makelaardij?

Huis verkopen Rijswijk

Nadat we samen met jou de juiste verkoopprijs hebben bepaald, gaan we aan de slag met het huis verkopen in Rijswijk. Dit doen we door middel van een persoonlijke verkoopstrategie, die specifiek is afgestemd op de huidige markt in Rijswijk. Hierbij kijken we naar verschillende factoren, zoals de staat van de woning, de omgeving en vergelijkbare woningen die te koop staan. We zorgen ervoor dat jouw woning op de meest aantrekkelijke manier wordt gepresenteerd, bijvoorbeeld door middel van professionele foto’s en video’s en een uitgebreide beschrijving van de woning en de omgeving. We willen hierbij graag het unieke verhaal belichten. Dit is een facet dat veel mensen belangrijk vinden bij hun beslissing om een huis te kopen. Ook maken we gebruik van verschillende marketingkanalen en ons uitgebreide netwerk in Rijswijk om jouw woning bij de juiste doelgroep onder de aandacht te brengen.

De beleving van een huis centraal

Waardebepaling | Tijdens de kennismaking bekijken we de woning en geven we een uitleg over onze werkwijze. Vervolgens maken we een offerte voor onze diensten, geven we advies over de vraagprijs en stellen we een plan van aanpak voor.

Woningpresentatie | We zetten je huis in de schijnwerpers met professionele woningfotografie, plattegronden, creatieve teksten en een passende online strategie. Ben jij tevreden met het totaalplaatje? Dan sturen we de presentatie naar al onze relevante woningzoekenden en plaatsen we deze op onze sociale media en op onze website. Uiteraard ook op funda als je dat wilt.

Bezichtigen | We organiseren en begeleiden alle bezichtigingen voor je. Natuurlijk altijd in overleg. Als de kijkers geweest zijn, laten we je altijd weten hoe de bezichtigingen zijn gegaan en wat de reacties van de kijkers waren.

Onderhandelen | Als er een bod is uitgebracht, regelen we de onderhandelingen voor je. Bij iedere bieding geven we je advies en een uitgebreide terugkoppeling. Als het bod geaccepteerd is, stellen wij de koopakte op.

Notaris en overdracht | Nadat de verkoop is overeengekomen houden wij de termijnen voor de bedenktijd en financiering in de gaten. Daarnaast zijn wij aanwezig bij een eventuele taxatie en bouwtechnische keuring. Voor de overdracht controleren we de notariële stukken en we zijn aanwezig bij de eindinspectie.

Afronden van de verkoop

Nadat we samen met jou het verkoopproces hebben doorlopen en we een koper hebben gevonden aan wie we het huis kunnen verkopen in Rijswijk, begeleiden we je ook bij het afhandelen van de verkoop. We zorgen ervoor dat alle contracten en documenten correct worden opgesteld en helpen je bij het regelen van de overdracht van het huis. Door onze expertise en ervaring zorgen we ervoor dat alles zo soepel mogelijk verloopt en jij met een gerust hart begint aan een nieuwe fase in je leven. Kortom, bij Maarten Makelaardij & Hypotheken staan we klaar om jou te begeleiden als je je huis wilt verkopen in Rijswijk, van begin tot eind.

Waar kunnen we jou mee helpen?

We kijken graag naar je wensen en naar wat we voor je kunnen betekenen. Kies hieronder op welke manier we contact met je op mogen nemen en vul je gegevens in. Tot snel!

ik wil een afspraak maken

kronkel_mm

ik wil graag gebeld worden

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
kronkel_mm