Spring naar content

Huis verkopen Rotterdam centrum

Je bent uit je huis gegroeid, je wilt in een andere omgeving wonen of je hebt spontaan een ander droomhuis gevonden. Hoogste tijd om je huis te verkopen. Maar hoe gaat dat in z’n werk bij Maarten Makelaardij?

Een verkopen dat in Rotterdam Centrum staat

Wat komt er allemaal bij kijken als jij je huis wil verkopen in Rotterdam Centrum? Dat vertellen we je graag allemaal in een persoonlijk gesprek. We komen hiervoor bij je langs om je huis te bekijken en een goede waardebepaling te maken. Daarbij nemen we ook met je door wat het unieke verhaal van je huis is. Mensen willen graag een huis dat groot en mooi is, maar hebben ook altijd interesse om te horen wat jouw huis nou zo bijzonder maakt. Aan de hand hiervan gaan wij je huis promoten via een uitgekiende, innovatieve marketingstrategie. Wij zorgen ervoor dat mensen over jouw huis te horen krijgen.

De beleving van een huis centraal

Waardebepaling | Tijdens de kennismaking bekijken we de woning en geven we een uitleg over onze werkwijze. Vervolgens maken we een offerte voor onze diensten, geven we advies over de vraagprijs en stellen we een plan van aanpak voor.

Woningpresentatie | We zetten je huis in de schijnwerpers met professionele woningfotografie, plattegronden, creatieve teksten en een passende online strategie. Ben jij tevreden met het totaalplaatje? Dan sturen we de presentatie naar al onze relevante woningzoekenden en plaatsen we deze op onze sociale media en op onze website. Uiteraard ook op funda als je dat wilt.

Bezichtigen | We organiseren en begeleiden alle bezichtigingen voor je. Natuurlijk altijd in overleg. Als de kijkers geweest zijn, laten we je altijd weten hoe de bezichtigingen zijn gegaan en wat de reacties van de kijkers waren.

Onderhandelen | Als er een bod is uitgebracht, regelen we de onderhandelingen voor je. Bij iedere bieding geven we je advies en een uitgebreide terugkoppeling. Als het bod geaccepteerd is, stellen wij de koopakte op.

Notaris en overdracht | Nadat de verkoop is overeengekomen houden wij de termijnen voor de bedenktijd en financiering in de gaten. Daarnaast zijn wij aanwezig bij een eventuele taxatie en bouwtechnische keuring. Voor de overdracht controleren we de notariële stukken en we zijn aanwezig bij de eindinspectie.

Snel een huis verkopen in Rotterdam Centrum

We willen allemaal ons huis natuurlijk zo snel mogelijk verkopen. Wij zullen er ook alles aan doen om jouw huis snel van eigenaar te laten wisselen. Je hebt hierbij wel altijd te maken met hoe de markt erbij staat, alsmede hoe gewild de buurt is waar je huis staat. Een huis verkopen dat in Rotterdam Centrum staat lukt over het algemeen altijd wel binnen een niet al te lange periode. Wij zullen er in ieder geval alles aan doen om ervoor te zorgen dat jij de sleutels van je woning binnenkort over kan dragen aan een nieuwe eigenaar!

Waar kunnen we jou mee helpen?

We kijken graag naar je wensen en naar wat we voor je kunnen betekenen. Kies hieronder op welke manier we contact met je op mogen nemen en vul je gegevens in. Tot snel!

ik wil een afspraak maken

kronkel_mm

ik wil graag gebeld worden

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
kronkel_mm