Spring naar content

Huis verkopen Wassenaar

Je bent uit je huis gegroeid, je wilt in een andere omgeving wonen of je hebt spontaan een ander droomhuis gevonden. Hoogste tijd om je huis te verkopen. Maar hoe gaat dat in z’n werk bij Maarten Makelaardij?

Onze werkwijze voor huizen verkopen in Wassenaar

Wanneer je besluit je huis te verkopen in Wassenaar, met Maarten Makelaardij & Hypotheken als makelaar, zullen onze deskundige makelaars je door het hele proces begeleiden. Allereerst maken we een afspraak met je om je huis te komen bekijken en een waardebepaling uit te voeren. Op basis daarvan gaan we met je overleggen over een strategie. Hoe gaan wij jouw huis op de markt brengen en potentiële kopers aantrekken? We maken dan professionele foto’s van je huis en schrijven een duidelijke beschrijving. Hiermee willen we de sterke punten van je huis benadrukken, maar ook het verhaal achter je huis vertellen. Vervolgens zullen we je huis op diverse kanalen aanbieden, waaronder onze eigen website, Funda en diverse sociale media.

De beleving van een huis centraal

Waardebepaling | Tijdens de kennismaking bekijken we de woning en geven we een uitleg over onze werkwijze. Vervolgens maken we een offerte voor onze diensten, geven we advies over de vraagprijs en stellen we een plan van aanpak voor.

Woningpresentatie | We zetten je huis in de schijnwerpers met professionele woningfotografie, plattegronden, creatieve teksten en een passende online strategie. Ben jij tevreden met het totaalplaatje? Dan sturen we de presentatie naar al onze relevante woningzoekenden en plaatsen we deze op onze sociale media en op onze website. Uiteraard ook op funda als je dat wilt.

Bezichtigen | We organiseren en begeleiden alle bezichtigingen voor je. Natuurlijk altijd in overleg. Als de kijkers geweest zijn, laten we je altijd weten hoe de bezichtigingen zijn gegaan en wat de reacties van de kijkers waren.

Onderhandelen | Als er een bod is uitgebracht, regelen we de onderhandelingen voor je. Bij iedere bieding geven we je advies en een uitgebreide terugkoppeling. Als het bod geaccepteerd is, stellen wij de koopakte op.

Notaris en overdracht | Nadat de verkoop is overeengekomen houden wij de termijnen voor de bedenktijd en financiering in de gaten. Daarnaast zijn wij aanwezig bij een eventuele taxatie en bouwtechnische keuring. Voor de overdracht controleren we de notariële stukken en we zijn aanwezig bij de eindinspectie.

Interesse in je huis verkopen in Wassenaar?

Bij de verkoop van een woning zijn goede communicatie en klantenservice essentieel. Bij Maarten Makelaardij & Hypotheken begrijpen wij dit volkomen. We gaan ons best doen om je op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen. Heb je vragen? Deze beantwoorden we snel en vakkundig. Ons team van ervaren makelaars staat voor je klaar en begeleidt je tijdens het hele verkoopproces. Van het bepalen van de woningwaarde tot het onderhandelen over de beste verkoopprijs. Ben jij op zoek naar een betrouwbare en professionele partner om je huis te verkopen in Wassenaar? Neem dan vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken.

Waar kunnen we jou mee helpen?

We kijken graag naar je wensen en naar wat we voor je kunnen betekenen. Kies hieronder op welke manier we contact met je op mogen nemen en vul je gegevens in. Tot snel!

ik wil een afspraak maken

kronkel_mm

ik wil graag gebeld worden

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
kronkel_mm