Spring naar content

Huis verkopen Zwijndrecht

Je bent uit je huis gegroeid, je wilt in een andere omgeving wonen of je hebt spontaan een ander droomhuis gevonden. Hoogste tijd om je huis te verkopen. Maar hoe gaat dat in z’n werk bij Maarten Makelaardij?

Begeleidend huizen verkopen in Zwijndrecht

We begrijpen dat elke verkoop anders is en daarom stemmen we onze aanpak af op jouw unieke situatie. Eerst gaan we in gesprek om je wensen en verwachtingen te bespreken in betrekking tot je huis en het verkopen ervan in Zwijndrecht. Vervolgens stellen we samen met jou een strategie op om je huis zo snel en efficiënt mogelijk te verkopen. Hierbij maken we gebruik van moderne marketingtechnieken en ons uitgebreide netwerk. Zo zorgen we ervoor dat je huis opvalt tussen de vele andere woningen op de markt. Onze ervaren makelaars gaan je begeleiden gedurende het hele verkoopproces, van het opstellen van een aantrekkelijke verkoopadvertentie tot de onderhandelingen met potentiële kopers. We nemen de tijd om elke stap uit te leggen en alle vragen te beantwoorden die je hebt, zodat je volledig op de hoogte bent van wat er gebeurt.

De beleving van een huis centraal

Waardebepaling | Tijdens de kennismaking bekijken we de woning en geven we een uitleg over onze werkwijze. Vervolgens maken we een offerte voor onze diensten, geven we advies over de vraagprijs en stellen we een plan van aanpak voor.

Woningpresentatie | We zetten je huis in de schijnwerpers met professionele woningfotografie, plattegronden, creatieve teksten en een passende online strategie. Ben jij tevreden met het totaalplaatje? Dan sturen we de presentatie naar al onze relevante woningzoekenden en plaatsen we deze op onze sociale media en op onze website. Uiteraard ook op funda als je dat wilt.

Bezichtigen | We organiseren en begeleiden alle bezichtigingen voor je. Natuurlijk altijd in overleg. Als de kijkers geweest zijn, laten we je altijd weten hoe de bezichtigingen zijn gegaan en wat de reacties van de kijkers waren.

Onderhandelen | Als er een bod is uitgebracht, regelen we de onderhandelingen voor je. Bij iedere bieding geven we je advies en een uitgebreide terugkoppeling. Als het bod geaccepteerd is, stellen wij de koopakte op.

Notaris en overdracht | Nadat de verkoop is overeengekomen houden wij de termijnen voor de bedenktijd en financiering in de gaten. Daarnaast zijn wij aanwezig bij een eventuele taxatie en bouwtechnische keuring. Voor de overdracht controleren we de notariële stukken en we zijn aanwezig bij de eindinspectie.

Vragen over huizen verkopen in Zwijndrecht?

Heb je na het lezen van deze tekst nog vragen over het verkopen van jouw huis in Zwijndrecht? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze makelaars staan klaar om je te helpen en om al je vragen te beantwoorden. Of het nu gaat om het bepalen van de juiste verkoopprijs, of jou meer informatie geven over onze effectieve marketingstrategieën, wij zijn er om jou te helpen. Samen maken we van jouw huis verkopen in Zwijndrecht een stressvrije en succesvolle ervaring. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om jouw huis snel en efficiënt te verkopen in Zwijndrecht.

Waar kunnen we jou mee helpen?

We kijken graag naar je wensen en naar wat we voor je kunnen betekenen. Kies hieronder op welke manier we contact met je op mogen nemen en vul je gegevens in. Tot snel!

ik wil een afspraak maken

kronkel_mm

ik wil graag gebeld worden

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
kronkel_mm