Spring naar content

Taxatie woning Rotterdam

Het kan zijn dat je een formele taxatie nodig hebt om een hypotheek te kunnen krijgen. Maar een taxatie kan ook nodig zijn om een hypotheek over te sluiten, bij een verbouwing, na een scheiding of na het overlijden van de partner. Bij de taxatie wordt de marktwaarde vastgesteld. Onze hypotheekadviseurs kunnen voor je kijken welke documenten je nodig hebt en of een officiële taxatie nodig is.

Een taxatie van een woning in Rotterdam

Als je een huis wil kopen, verkopen of een hypotheek wilt afsluiten, kan een taxatie van de betreffende woning nodig zijn. Bij een taxatie van een woning in Rotterdam wordt de waarde hiervan beoordeeld door een deskundige taxateur. Er wordt dan niet alleen maar gekeken naar de huidige waarde van de woning, maar ook naar de staat van onderhoud, eventuele gebreken, de locatie van de woning en de toekomstige ontwikkelingen in de buurt. Dit speelt namelijk allemaal mee en zijn zaken waar je goed rekening mee moet houden. Het is bij een woning taxeren in Rotterdam verstandig een professioneel bedrijf in te schakelen. Maarten Makelaardij & Hypotheken is de specialist in jouw regio.

Waar moet je op letten bij een woning taxatie in Rotterdam

Bij een taxatie van een woning moet je goed rekening houden met verschillende aspecten. De staat van onderhoud van de woning is hierbij heel belangrijk. Een woning die in een goede staat van onderhoud verkeert heeft een hogere waarde dan een woning die in slechte staat verkeert. Wij beoordelen als wij een woning taxeren in Rotterdam de staat van onderhoud nauwkeurig. De locatie van de woning is ook zeer belangrijk bij het bepalen van de waarde van een huis of appartement. Je begrijpt dat een huis in een populaire buurt meer kost dan een huis in een minder populaire wijk. Marktontwikkelingen spelen daarbij ook een rol. Wat zijn de ontwikkelingen in de huizenmarkt en hoe hebben deze invloed op de waarde van een woning?

Laat Maarten Makelaardij & Hypotheken je woning taxeren in Rotterdam

Een taxateur is een deskundige als het aankomt op de waardering van onroerend goed. Wij hebben als taxateur de kennis en ervaring die nodig zijn om de waarde van een woning nauwkeurig te kunnen bepalen. Daarnaast stelt een taxateur een rapport op dat als bewijs dient voor de waarde van de woning. Je hebt dit rapport bijvoorbeeld nodig bij de aanvraag van een hypotheek of bij een geschil over de waarde van de woning. Door het inschakelen van een taxateur ben je verzekerd van een objectieve en professionele beoordeling van de waarde van de woning. Meer weten hierover? We staan altijd klaar om alle vragen hierover voor je te beantwoorden!

Waar kunnen we jou mee helpen?

We kijken graag naar je wensen en naar wat we voor je kunnen betekenen. Kies hieronder op welke manier we contact met je op mogen nemen en vul je gegevens in. Tot snel!

ik wil een afspraak maken

kronkel_mm

ik wil graag gebeld worden

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
kronkel_mm