Spring naar content

Woning verkopen Den Haag

Je bent uit je huis gegroeid, je wilt in een andere omgeving wonen of je hebt spontaan een ander droomhuis gevonden. Hoogste tijd om je huis te verkopen. Maar hoe gaat dat in z’n werk bij Maarten Makelaardij?

Wij helpen je om je woning te verkopen in Den Haag

De woningmarkt in Den Haag is de laatste tijd behoorlijk druk, met veel vraag en een aanbod dat daar niet op aansluit. Hierdoor kan je huis verkopen bij Den Haag snel in een enorm hectische gebeurtenis veranderen. Gelukkig staan wij bij Maarten Makelaardij & Hypotheken voor je klaar om je op een vriendelijke manier door dit proces heen te leiden. Onze ervaren makelaars hebben veel kennis van de lokale markt en weten hoe ze jouw woning het beste moeten presenteren om de juiste kopers aan te trekken. Wij zetten ons in om het verkoopproces zo soepel mogelijk te laten verlopen, en zo je woning zo snel mogelijk te verkopen vanuit Den Haag. Je kan je dan zelf snel richten op de volgende stap in jouw leven.

De beleving van een huis centraal

Waardebepaling | Tijdens de kennismaking bekijken we de woning en geven we een uitleg over onze werkwijze. Vervolgens maken we een offerte voor onze diensten, geven we advies over de vraagprijs en stellen we een plan van aanpak voor.

Woningpresentatie | We zetten je huis in de schijnwerpers met professionele woningfotografie, plattegronden, creatieve teksten en een passende online strategie. Ben jij tevreden met het totaalplaatje? Dan sturen we de presentatie naar al onze relevante woningzoekenden en plaatsen we deze op onze sociale media en op onze website. Uiteraard ook op funda als je dat wilt.

Bezichtigen | We organiseren en begeleiden alle bezichtigingen voor je. Natuurlijk altijd in overleg. Als de kijkers geweest zijn, laten we je altijd weten hoe de bezichtigingen zijn gegaan en wat de reacties van de kijkers waren.

Onderhandelen | Als er een bod is uitgebracht, regelen we de onderhandelingen voor je. Bij iedere bieding geven we je advies en een uitgebreide terugkoppeling. Als het bod geaccepteerd is, stellen wij de koopakte op.

Notaris en overdracht | Nadat de verkoop is overeengekomen houden wij de termijnen voor de bedenktijd en financiering in de gaten. Daarnaast zijn wij aanwezig bij een eventuele taxatie en bouwtechnische keuring. Voor de overdracht controleren we de notariële stukken en we zijn aanwezig bij de eindinspectie.

Beschikbare informatie

Bij Maarten Makelaardij & Hypotheken begrijpen we dat het verkopen van een woning een grote stap is die veel vragen kan opwekken. Wij staan dan ook altijd voor je klaar om deze vragen te beantwoorden. Op onze website vind je de contactgegevens waarop we bereikbaar zijn. Daarnaast staat op deze website ook veel informatie. Er staan hier ook meerdere huizen te koop met professionele foto’s erbij. Zo krijg je alvast een idee van wat je mag verwachten als je met ons je huis gaat verkopen in Den Haag. Je kunt gerust elk moment contact met ons opnemen.

Waar kunnen we jou mee helpen?

We kijken graag naar je wensen en naar wat we voor je kunnen betekenen. Kies hieronder op welke manier we contact met je op mogen nemen en vul je gegevens in. Tot snel!

ik wil een afspraak maken

kronkel_mm

ik wil graag gebeld worden

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
kronkel_mm