Spring naar content

Woning verkopen Ridderkerk

Je bent uit je huis gegroeid, je wilt in een andere omgeving wonen of je hebt spontaan een ander droomhuis gevonden. Hoogste tijd om je huis te verkopen. Maar hoe gaat dat in z’n werk bij Maarten Makelaardij?

Woning verkopen Ridderkerk

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat jij straks met een goed gevoel de sleutels van je huis over kan dragen aan de volgende bewoner. Daarom willen wij ook graag een keer met jou om tafel om de mogelijkheden op dit gebied met je door te nemen. Er komt bij een woning verkopen in Ridderkerk heel wat kijken. Er worden per slot van rekening heel wat verschillende woningen in jouw stad te koop gezet. Hoe zorg je er dan voor dat uitgerekend jouw woning wordt gekozen? Wij maken hierbij gebruik van een groot aantal verschillende methodes.

De beleving van een huis centraal

Waardebepaling | Tijdens de kennismaking bekijken we de woning en geven we een uitleg over onze werkwijze. Vervolgens maken we een offerte voor onze diensten, geven we advies over de vraagprijs en stellen we een plan van aanpak voor.

Woningpresentatie | We zetten je huis in de schijnwerpers met professionele woningfotografie, plattegronden, creatieve teksten en een passende online strategie. Ben jij tevreden met het totaalplaatje? Dan sturen we de presentatie naar al onze relevante woningzoekenden en plaatsen we deze op onze sociale media en op onze website. Uiteraard ook op funda als je dat wilt.

Bezichtigen | We organiseren en begeleiden alle bezichtigingen voor je. Natuurlijk altijd in overleg. Als de kijkers geweest zijn, laten we je altijd weten hoe de bezichtigingen zijn gegaan en wat de reacties van de kijkers waren.

Onderhandelen | Als er een bod is uitgebracht, regelen we de onderhandelingen voor je. Bij iedere bieding geven we je advies en een uitgebreide terugkoppeling. Als het bod geaccepteerd is, stellen wij de koopakte op.

Notaris en overdracht | Nadat de verkoop is overeengekomen houden wij de termijnen voor de bedenktijd en financiering in de gaten. Daarnaast zijn wij aanwezig bij een eventuele taxatie en bouwtechnische keuring. Voor de overdracht controleren we de notariële stukken en we zijn aanwezig bij de eindinspectie.

Een woning verkopen bij Ridderkerk in de buurt

Of je nu in Ridderkerk woont of in een van de plaatsen in de omgeving, Maarten Makelaardij & Hypotheken is de specialist in jouw regio. We hebben door de jaren heen een groot aantal woningen in jouw stad en de plaatsen er omheen verkocht. We weten dan ook goed waar er op gelet moet worden om mensen te interesseren voor jouw huis. Neem contact met ons op om een afspraak met ons te maken, zodat we samen met jou de mogelijkheden van een woning verkopen in Ridderkerk met je door kunnen nemen.

Waar kunnen we jou mee helpen?

We kijken graag naar je wensen en naar wat we voor je kunnen betekenen. Kies hieronder op welke manier we contact met je op mogen nemen en vul je gegevens in. Tot snel!

ik wil een afspraak maken

kronkel_mm

ik wil graag gebeld worden

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
kronkel_mm