Spring naar content

woning verkopen Rijswijk

Je bent uit je huis gegroeid, je wilt in een andere omgeving wonen of je hebt spontaan een ander droomhuis gevonden. Hoogste tijd om je huis te verkopen. Maar hoe gaat dat in z’n werk bij Maarten Makelaardij?

De makelaar met oprechte belangstelling

Wanneer wij een woning verkopen in of bij Rijswijk, staat persoonlijke aandacht centraal. Omdat wij waarde hechten aan een transparante aanpak, stellen wij een vaste contactpersoon voor je beschikbaar die je door het gehele verkoopproces begeleidt. Deze persoon zal al jouw vragen beantwoorden die je hebt over je woning die jullie samen verkopen in Rijswijk. Daarnaast mag je rekenen op een betrouwbare service en persoonlijk advies.Wij bieden naast hulp bij de woning verkopen in Rijswijk ook aanvullende diensten aan zoals verzekeringen, hypotheken en taxaties. Voor al jouw vastgoedzaken kun je dus bij één betrouwbare partner terecht.

De beleving van een huis centraal

Waardebepaling | Tijdens de kennismaking bekijken we de woning en geven we een uitleg over onze werkwijze. Vervolgens maken we een offerte voor onze diensten, geven we advies over de vraagprijs en stellen we een plan van aanpak voor.

Woningpresentatie | We zetten je huis in de schijnwerpers met professionele woningfotografie, plattegronden, creatieve teksten en een passende online strategie. Ben jij tevreden met het totaalplaatje? Dan sturen we de presentatie naar al onze relevante woningzoekenden en plaatsen we deze op onze sociale media en op onze website. Uiteraard ook op funda als je dat wilt.

Bezichtigen | We organiseren en begeleiden alle bezichtigingen voor je. Natuurlijk altijd in overleg. Als de kijkers geweest zijn, laten we je altijd weten hoe de bezichtigingen zijn gegaan en wat de reacties van de kijkers waren.

Onderhandelen | Als er een bod is uitgebracht, regelen we de onderhandelingen voor je. Bij iedere bieding geven we je advies en een uitgebreide terugkoppeling. Als het bod geaccepteerd is, stellen wij de koopakte op.

Notaris en overdracht | Nadat de verkoop is overeengekomen houden wij de termijnen voor de bedenktijd en financiering in de gaten. Daarnaast zijn wij aanwezig bij een eventuele taxatie en bouwtechnische keuring. Voor de overdracht controleren we de notariële stukken en we zijn aanwezig bij de eindinspectie.

Woningen verkopen in Rijswijk doen wij zorgvuldig

Bij Maarten Makelaardij & Hypotheken begrijpen we dat een effectieve marketingstrategie van essentieel belang is bij het verkopen van jouw woning in Rijswijk. Daarom zorgen wij voor een uitgebreide en professionele presentatie van jouw woning op diverse platforms, zoals Funda, social media en onze eigen website. Hiermee bereiken we een breed publiek en vergroten we de kans op een snelle verkoop. Ook maken we gebruik van ons uitgebreide netwerk en lokale kennis om potentiële kopers te vinden die op zoek zijn naar een woning in Rijswijk. Kortom, bij ons ben je verzekerd van een doeltreffende marketingstrategie die jouw woning onder de aandacht brengt bij de juiste doelgroep. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het verkopen van jouw woning in Rijswijk.

Waar kunnen we jou mee helpen?

We kijken graag naar je wensen en naar wat we voor je kunnen betekenen. Kies hieronder op welke manier we contact met je op mogen nemen en vul je gegevens in. Tot snel!

ik wil een afspraak maken

kronkel_mm

ik wil graag gebeld worden

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
kronkel_mm