Spring naar content

Woning verkopen Rotterdam

Je bent uit je huis gegroeid, je wilt in een andere omgeving wonen of je hebt spontaan een ander droomhuis gevonden. Hoogste tijd om je huis te verkopen. Maar hoe gaat dat in z’n werk bij Maarten Makelaardij?

Je woning snel verkopen in Rotterdam

Als je je woning wil verkopen bij Rotterdam in de buurt, of in de stad zelf, dan is het belangrijk om op te vallen tussen alle andere woningen die te koop staan. Het hebben van een goede presentatie van je huis helpt hierbij. Bij Maarten Makelaardij & Hypotheken weten we als geen ander hoe belangrijk de manier waarop de woning wordt gepresenteerd bij de verkoop van een huis is. Onze professionele fotografen leggen daarom de sterke punten van jouw huis vast. Ze kiezen hierbij de juiste hoeken om de ruimte zo goed mogelijk in beeld te brengen, zodat potentiële kopers een goed beeld krijgen van de woning.

De beleving van een huis centraal

Waardebepaling | Tijdens de kennismaking bekijken we de woning en geven we een uitleg over onze werkwijze. Vervolgens maken we een offerte voor onze diensten, geven we advies over de vraagprijs en stellen we een plan van aanpak voor.

Woningpresentatie | We zetten je huis in de schijnwerpers met professionele woningfotografie, plattegronden, creatieve teksten en een passende online strategie. Ben jij tevreden met het totaalplaatje? Dan sturen we de presentatie naar al onze relevante woningzoekenden en plaatsen we deze op onze sociale media en op onze website. Uiteraard ook op funda als je dat wilt.

Bezichtigen | We organiseren en begeleiden alle bezichtigingen voor je. Natuurlijk altijd in overleg. Als de kijkers geweest zijn, laten we je altijd weten hoe de bezichtigingen zijn gegaan en wat de reacties van de kijkers waren.

Onderhandelen | Als er een bod is uitgebracht, regelen we de onderhandelingen voor je. Bij iedere bieding geven we je advies en een uitgebreide terugkoppeling. Als het bod geaccepteerd is, stellen wij de koopakte op.

Notaris en overdracht | Nadat de verkoop is overeengekomen houden wij de termijnen voor de bedenktijd en financiering in de gaten. Daarnaast zijn wij aanwezig bij een eventuele taxatie en bouwtechnische keuring. Voor de overdracht controleren we de notariële stukken en we zijn aanwezig bij de eindinspectie.

Neem contact met ons op

Zoals je ziet, komt er heel wat kijken bij het verkopen van een huis. Het is dan ook begrijpelijk als je door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig hoef je het niet allemaal alleen te doen. Bij Maarten Makelaardij & Hypotheken zijn we gespecialiseerd in het verkopen van woningen in Rotterdam en omstreken. Met onze ervaring, kennis van de lokale markt en persoonlijke aanpak, helpen we jou om je woning snel en succesvol te verkopen in Rotterdam. Of je nu voor de eerste keer je woning verkoopt of al vaker verhuisd bent, wij staan altijd voor je klaar om jou te begeleiden en te adviseren. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw woning kunnen verkopen in Rotterdam.

Waar kunnen we jou mee helpen?

We kijken graag naar je wensen en naar wat we voor je kunnen betekenen. Kies hieronder op welke manier we contact met je op mogen nemen en vul je gegevens in. Tot snel!

ik wil een afspraak maken

kronkel_mm

ik wil graag gebeld worden

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
kronkel_mm