Spring naar content

Nieuwbouw & transformatie

Gloednieuw, maar met een verhaal

De juiste mogelijkheden zien in een half afgebroken pand, dat is onze kracht. Paleisjes in de dop visualiseren en indelen, zodat er ineens prachtige appartementen ontstaan. Zo wordt bijvoorbeeld een oude school, een kantoorpand of een fabriek omgetoverd tot een ‘hier moet ik wonen’-plek. Uiteraard altijd met de beste duurzaamheidsoplossingen. De ontwikkelaar bouwt of transformeert het pand. Wij zorgen voor een passende verkoopstrategie om zo de juiste doelgroep te bereiken en potentiële toekomstige bewoners kennis te laten maken met het project.

 

Samenwerken met ontwikkelaars

De afgelopen jaren heeft Maarten Makelaardij zich gespecialiseerd in nieuwbouw en transformatie. Inmiddels hebben we dan ook een flink trackrecord opgebouwd met de meest uiteenlopende projecten in Rotterdam en de Drechtsteden. Dit startte bij het verkopen van woningen die gebouwd of getransformeerd waren. Nu worden we aan het begin van een traject al betrokken. De ontwikkelaar heeft het pand, maar wij hebben de marktkennis en expertise in het verkopen. We werken dan ook intensief samen en hebben bij ons op kantoor altijd een vast aanspreekpunt voor de ontwikkelaar. 

We weten wat de wensen van de huidige kopers zijn, dus zetten we ons vanaf de start van het project samen met de projectontwikkelaar in om goed realiseerbare en verkoopbare woningen te ontwikkelen. Op basis van onze zoekerslijsten weten wij wat kopers en huurders willen, zoals het aantal kamers en de wens voor een buitenruimte. Daardoor weten we welke woningen aantrekkelijk zijn voor potentiële kopers.

We werken aan nieuwbouwprojecten en transformaties van 1 tot 1001 woningen. Samen met ontwikkelaars toveren we gebouwen met een geschiedenis om tot hippe plekken om te wonen en stukken grond tot prachtwijken. Vaak werken we hierbij samen met andere makelaarskantoren. Als team halen we het beste uit het project en bouwen we samen op elkaars kennis. Hierbij verzorgen wij de verkoop van de woningen en de communicatie eromheen. 

Terwijl de ontwikkelaar bezig is met het bouwen of transformeren van het pand, bedenken wij een pakkende naam voor het project en ontwikkelen daarbij een bijpassende huisstijl. We maken een projectwebsite en organiseren verkoopevents om alle potentiële kopers van alle informatie te voorzien. We regelen alles rondom de afwikkeling, zoals bijvoorbeeld de contractstukken. Zo heeft de ontwikkelaar hier geen omkijken naar. 

 

Aanbod transformatie en nieuwbouw

Maak een verse start op een gloednieuwe plek of combineer geschiedenis met het comfort van deze tijd. Kom thuis op een unieke locatie. Onderstaande woningen staan te wachten op een nieuwe eigenaar. Binnenkort kun jij hier koken voor vrienden, bankhangen en controleren of je kinderen hun huiswerk hebben gemaakt.  

Te koop

Bekijk hier de verschillende gave transformatie- en nieuwbouwprojecten die wij in de verkoop hebben.

> Lees meer
vrijblijvend gesprek

Te koop

Bekijk hier de verschillende gave transformatie- en nieuwbouwprojecten die wij in de verkoop hebben.

> Lees meer

Binnenkort in de verkoop

Achter de schermen werken wij samen met onze opdrachtgevers hard aan verschillende bijzondere projecten. Benieuwd wat er binnenkort aan komt?

> Lees meer
vrijblijvend gesprek

Binnenkort in de verkoop

Achter de schermen werken wij samen met onze opdrachtgevers hard aan verschillende bijzondere projecten. Benieuwd wat er binnenkort aan komt?

> Lees meer

Wij werken samen met de volgende partners:

Wat klanten zeggen over Maarten:

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Hoe vind je de perfecte plek om de mooiste herinneringen te maken? We helpen je graag. Geef aan ons door wat je woonwensen zijn en zodra wij een woning beschikbaar krijgen in Rotterdam of de Drechtsteden die aan jouw perfecte plaatje voldoet, verhuizen we deze direct naar je inbox. Nog voor de woning op onze eigen site geplaatst wordt.

ik ben op zoek naar mijn droomhuis

kronkel_mm

410

woningen verkocht in het afgelopen jaar

9,2

gemiddelde beoordeling makelaardij

2

vestigingen