Spring naar content
typeWoonhuis
woonoppervlakte108 m2
aantal kamers5

Over het woningtype

Fase 1B: De verkoop is gestart! Nu in verkoop: 20 energie neutrale eengezinswoningen (type A & B). Let op: inschrijven kan tot woensdag 22 november 17.00 uur.

Fase 1B bestaat uit 20 stoere woningen van type A en B. Er zijn 6 verschillende types met verschillende afmetingen, welke met een unieke ligging in een praktische indeling.
De types C en D van fase 1a zijn op dit moment al in verkoop. Wil jij graag duurzaam wonen in een groene omgeving met veel water, natuur en volwassen groen? In Dordts Buiten krijg je hiervoor alle ruimte!
Bekijk op www.wonenindordtsbuiten.nl alle verkoopdocumentatie, zoals de prijslijst, brochure, verkooptekeningen en meer per bouwnummer op de interactieve kaart & schrijf je definitief in voor de woning van jouw voorkeur!

In totaal worden in het groene hart van Amstelwijck circa 190 woningen gerealiseerd door Plegt-Vos. De rijwoningen, seniorenwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen zijn gesitueerd in drie deelgebieden die elk hun eigen sfeer hebben. Je woont hier heerlijk rustig in een autoluwe buurt waar kinderen veilig buiten kunnen spelen. De bereikbaarheid is ideaal dankzij de wandelfietsroute richting het centrum, de aanleg van een bushalte en de snelle aansluiting op de A16 en N3 waardoor je ook zo in Den Haag, Rotterdam of Breda bent. Daarbij kun je gebruikmaken van duurzame deelauto’s en deel(bak)fietsen in de mobiliteitshub.

Type A1
De woningen van het type A1 vormen een stoere rij met speelse details. De gevels met gemêleerd rood metselwerk vormen een fraai contrast met de witte kozijnen en de houten deuren. De antracietkleurige dakpannen zorgen voor een robuuste touch. Doordat twee woningen in de rij een dakkapel hebben en de rij in het midden verspringt, ontstaat er een gevarieerd straatbeeld.

De hoekwoning op bouwnummer A22 heeft een groene zijgevel en een tuinmuur als erfafscheiding. Met een woonoppervlakte van circa 108 m2 heb je hier alle ruimte om lekker te leven. Alle woningen hebben een gezellige tuingerichte woonkamer en de keuken aan de voorzijde. Op de eerste verdieping zijn standaard drie slaapkamers, een extra (slaap)kamer op de tweede verdieping is mogelijk. De badkamer en toilet worden opgeleverd met luxe sanitair en tegelwerk.

Kenmerken woningen:
Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
Inclusief zonnepanelen
Gasloos wonen door middel van stadsverwarming
Inclusief vloerverwarming
Inclusief sedum(groene) daken op de bergingen
Natuurinclusief wonen! Meerdere woningen krijgen een nestkast in de gevel en een regenton is standaard inbegrepen
Energie-neutrale woningen, klaar voor de toekomst! Dus nóg zuiniger dan de BENG-normering uit het bouwbesluit

Disclaimer:
De teksten en impressies zijn bedoeld om een goede indruk te geven van het project. Aan de inhoud ervan is de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks is alle informatie nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Financieel
Vraagprijs
€ 359.000,-
Koopconditie
Vrij op naam
Status
Verkocht
Bouw
Soort woonhuis
Woonhuis
Oppervlakten en inhoud
Wonen
108 m2
Overige inpandige ruimte
0 m2
Perceel
122 m2
Inhoud
280 m3
Indeling
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
3
Buitenruimte
Type buitenruimte(s)
Geen tuin

Plattegronden

Deze woningen vind je misschien ook wel wat!

woonoppervlak vraagprijs kamers status
26 108 m2 € 362.500,- 5 Verkocht Bekijk woning
woonoppervlak vraagprijs kamers status
25 108 m2 € 359.000,- 5 Verkocht Bekijk woning
woonoppervlak vraagprijs kamers status
24 111 m2 € 367.500,- 5 Verkocht Bekijk woning
woonoppervlak vraagprijs kamers status
23 108 m2 € 359.000,- 5 Verkocht Bekijk woning
woonoppervlak vraagprijs kamers status
27 108 m2 € 359.000,- 5 Verkocht Bekijk woning
woonoppervlak vraagprijs kamers status
30 108 m2 € 359.000,- 5 Verkocht Bekijk woning
woonoppervlak vraagprijs kamers status
29 111 m2 € 367.500,- 5 Verkocht Bekijk woning
woonoppervlak vraagprijs kamers status
28 108 m2 € 359.000,- 5 Verkocht Bekijk woning