Spring naar content
typeWoonhuis
woonoppervlakte118 m2
aantal kamers4

Over het woningtype

Fase 1B: De verkoop is gestart! Nu in verkoop: 20 energie neutrale eengezinswoningen (type A & B). Let op: inschrijven kan tot woensdag 22 november 17.00 uur.

Fase 1B bestaat uit 20 stoere woningen van type A en B. Er zijn 6 verschillende types met verschillende afmetingen, welke met een unieke ligging in een praktische indeling.
De types C en D van fase 1a zijn op dit moment al in verkoop. Wil jij graag duurzaam wonen in een groene omgeving met veel water, natuur en volwassen groen? In Dordts Buiten krijg je hiervoor alle ruimte!
Bekijk op www.wonenindordtsbuiten.nl alle verkoopdocumentatie, zoals de prijslijst, brochure, verkooptekeningen en meer per bouwnummer op de interactieve kaart & schrijf je definitief in voor de woning van jouw voorkeur!

In totaal worden in het groene hart van Amstelwijck circa 190 woningen gerealiseerd door Plegt-Vos. De rijwoningen, seniorenwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen zijn gesitueerd in drie deelgebieden die elk hun eigen sfeer hebben. Je woont hier heerlijk rustig in een autoluwe buurt waar kinderen veilig buiten kunnen spelen. De bereikbaarheid is ideaal dankzij de wandelfietsroute richting het centrum, de aanleg van een bushalte en de snelle aansluiting op de A16 en N3 waardoor je ook zo in Den Haag, Rotterdam of Breda bent. Daarbij kun je gebruikmaken van duurzame deelauto’s en deel(bak)fietsen in de mobiliteitshub.

Type A2
De woningen van type A2 en A3 zijn gelegen aan een groenstrook met uitzicht op het water. Het gemêleerde rode metselwerk van de stoere gevels vormt een fraai contrast met de witte kozijnen en de houten deuren.
Doordat twee woningen een dakkapel hebben en de rij in het midden verspringt, ontstaat een gevarieerd straatbeeld.

Met een woonoppervlakte van circa 115 m2 heb je hier alle ruimte om lekker te leven. De hoekwoning is nog ruimer met 129 m2. De keuken bevindt zich aan de voorzijde en de gezellige woonkamer is tuingericht en gelegen op het zuiden. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot een praktische trapkast. Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers. De badkamer en het toilet worden opgeleverd met luxe sanitair en tegelwerk. De ruime tweede verdieping is vrij in te delen en biedt de mogelijkheid van een extra (slaap)kamer.

Kenmerken woningen:
Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
Inclusief zonnepanelen
Gasloos wonen door middel van stadsverwarming
Inclusief vloerverwarming
Inclusief sedum(groene) daken op de bergingen
Natuurinclusief wonen! Meerdere woningen krijgen een nestkast in de gevel en een regenton is standaard inbegrepen
Energie-neutrale woningen, klaar voor de toekomst! Dus nóg zuiniger dan de BENG-normering uit het bouwbesluit

Disclaimer:
De teksten en impressies zijn bedoeld om een goede indruk te geven van het project. Aan de inhoud ervan is de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks is alle informatie nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Financieel
Vraagprijs
€ 392.500,-
Koopconditie
Vrij op naam
Status
Onder optie
Bouw
Soort woonhuis
Woonhuis
Oppervlakten en inhoud
Wonen
118 m2
Overige inpandige ruimte
0 m2
Perceel
132 m2
Inhoud
310 m3
Indeling
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
2
Buitenruimte
Type buitenruimte(s)
Geen tuin

Plattegronden

Deze woningen vind je misschien ook wel wat!

woonoppervlak vraagprijs kamers status
8 118 m2 € 392.500,- 5 Verkocht Bekijk woning
woonoppervlak vraagprijs kamers status
7 115 m2 € 382.500,- 5 Onder optie Bekijk woning
woonoppervlak vraagprijs kamers status
6 115 m2 € 382.500,- 5 Onder optie Bekijk woning
woonoppervlak vraagprijs kamers status
5 118 m2 € 392.500,- 4 Onder optie Bekijk woning
woonoppervlak vraagprijs kamers status
4 115 m2 € 382.500,- 5 Onder optie Bekijk woning