Spring naar content
typeWoonhuis
woonoppervlakte144 m2
aantal kamers5

Over het woningtype

Fase 1B: De verkoop is gestart! Nu in verkoop: 20 energie neutrale eengezinswoningen (type A & B). Let op: inschrijven kan tot woensdag 22 november 17.00 uur.

Fase 1B bestaat uit 20 stoere woningen van type A en B. Er zijn 6 verschillende types met verschillende afmetingen, welke met een unieke ligging in een praktische indeling.
De types C en D van fase 1a zijn op dit moment al in verkoop. Wil jij graag duurzaam wonen in een groene omgeving met veel water, natuur en volwassen groen? In Dordts Buiten krijg je hiervoor alle ruimte!
Bekijk op www.wonenindordtsbuiten.nl alle verkoopdocumentatie, zoals de prijslijst, brochure, verkooptekeningen en meer per bouwnummer op de interactieve kaart & schrijf je definitief in voor de woning van jouw voorkeur!

In totaal worden in het groene hart van Amstelwijck circa 190 woningen gerealiseerd door Plegt-Vos. De rijwoningen, seniorenwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen zijn gesitueerd in drie deelgebieden die elk hun eigen sfeer hebben. Je woont hier heerlijk rustig in een autoluwe buurt waar kinderen veilig buiten kunnen spelen. De bereikbaarheid is ideaal dankzij de wandelfietsroute richting het centrum, de aanleg van een bushalte en de snelle aansluiting op de A16 en N3 waardoor je ook zo in Den Haag, Rotterdam of Breda bent. Daarbij kun je gebruikmaken van duurzame deelauto’s en deel(bak)fietsen in de mobiliteitshub.

Type B1, B2, B3
Deze vijf woningen samen vormen de hoek van het plangebied, deels gericht op het water en deels gericht op de Laan van Londen. Allemaal hebben ze drie volledige woonlagen en een plat dak. Door deze platte daken vormen de woningen een stoer en statig geheel. Wil jij volop genieten van maximale leefruimte binnen? De woonoppervlakten variëren van circa 125 m2 tot 144 m2.

Op de eerste verdieping zijn twee (A01, A02 en A32) of drie (A03 en A31) slaapkamers plus een badkamer inclusief luxe sanitair en tegelwerk gesitueerd. Woningtypes B1 en B2 hebben op de tweede verdieping 1 ruime slaapkamer en de
mogelijkheid om een extra (slaap)kamer te realiseren. Binnen woningtype B zijn er vijf woningen in drie varianten. De woning met bouwnummer A01 is een hoekwoning met een tuin op het zuidoosten. De tussenwoningen op de bouwnummers A02 en A03 hebben een tuin op het zuiden, A31 ligt op het oosten en A32 op het zuidoosten. De bouwnummers A01, A02 en A32 hebben dubbele tuindeuren in de achtergevel.

Kenmerken woningen:
Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
Inclusief zonnepanelen
Gasloos wonen door middel van stadsverwarming
Inclusief vloerverwarming
Inclusief sedum(groene) daken op de bergingen
Natuurinclusief wonen! Meerdere woningen krijgen een nestkast in de gevel en een regenton is standaard inbegrepen
Energie-neutrale woningen, klaar voor de toekomst! Dus nóg zuiniger dan de BENG-normering uit het bouwbesluit

Disclaimer:
De teksten en impressies zijn bedoeld om een goede indruk te geven van het project. Aan de inhoud ervan is de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks is alle informatie nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Financieel
Vraagprijs
€ 415.000,-
Koopconditie
Vrij op naam
Status
Verkocht
Bouw
Soort woonhuis
Woonhuis
Oppervlakten en inhoud
Wonen
144 m2
Overige inpandige ruimte
0 m2
Perceel
137 m2
Inhoud
375 m3
Indeling
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
3
Buitenruimte
Type buitenruimte(s)
Geen tuin

Plattegronden

Deze woningen vind je misschien ook wel wat!

woonoppervlak vraagprijs kamers status
32 144 m2 € 415.000,- 5 Verkocht Bekijk woning
woonoppervlak vraagprijs kamers status
2 135 m2 € 405.000,- 5 Verkocht Bekijk woning
woonoppervlak vraagprijs kamers status
1 135 m2 € 399.000,- 1 Beschikbaar Bekijk woning