Spring naar content
typeBouwgrond
aantal kamers1

Over het woningtype

BOUW JOUW DROOMHUIS IN DORDTS BUITEN
In samenwerking met Plegt Vos is Roosdom Tijhuis gestart met de verkoop van de bouwkavels. Het totale aanbod bestaat uit 15 royale bouwkavels. Deze bouwkavels zullen worden uitgegeven voor de bouw van vrijstaande woningen en variëren in grootte van circa 300 m² tot circa 572 m².

Droom je van een grotere woning op een mooie en rustige locatie? Wil je een ruime woonkeuken met openslaande deuren naar jouw tuin? Dan is wonen in Dordts Buiten echt iets voor jou. De kavels hebben een fantastische groene ligging aan de rand van de waterrijke, groene nieuwbouwwijk Dordts Buiten in het deelgebied "op de Elanden". Het deelgebied "op de eilanden" ligt aan de oostkant van deze nieuwe wijk en kenmerkt zich door de ruime opzet met fraaie ligging midden in het groen. Bij deze kavels ben je helemaal vrij in selectie voor architect en aannemer.

Het allermooiste huis bedenk je en bouw je immers zelf!

Naast het feit dat je vrij bent in de keuze voor een architect en aannemer heeft de koper van D.01 en D.02 ook de mogelijk om te kiezen voor een ontwerp van Brummelhuis. Voor meer informatie hierover, ga naar de projectwebsite van Brummelhuis.

De voordelen op een rij:

Fantastische ligging
Door de fraaie ligging kun je hier elke dag genieten van al het prachtige groen in de omgeving. Het bestaande landschap bepaalt hoe de buurt eruit komt te zien.
Ruimte voor jouw dromen
Of je nou droomt van een klassiek gezellig huis met een tuin, een modern designhuis of zelfs een landgoed. Deze kavels bieden alle ruimte en mogelijkheden om jouw dromen werkelijkheid te laten worden.
Gunstige locatie
Dankzij de centrale ligging van Dordrecht zijn steden als Den Haag, Breda of Rotterdam goed te bereiken en op de fiets ben je vanuit Dordts Buiten binnen 20 minuten in het historische hart van Dordrecht.
Vrij in selectie voor architect en aannemer
Welke architect en aannemer je kiest is immers volledig naar eigen wens in te vullen.
Investering in de toekomst
Een huis bouwen in een nieuwe woonomgeving is niet alleen een plek om te wonen, maar ook een investering in jouw toekomst. Het fraaie landschap en de locatie zorgen voor waardevastheid en een aantrekkelijke plek om te wonen en te leven.

Het allermooiste huis bedenk je en bouw je immers zelf!

1
- De verkoopstukken zijn te vinden op de website van ontwikkelaar Roosdom Tijhuis en de verkopende makelaars (Ooms Makelaars en Maarten Makelaardij).
- Voordat u inschrijft bestudeert u het beeldkwaliteitsplan, bestemmingsplan, kavelpaspoort. Het bestemmingsplan is te vinden op omgevingswet.overheid.nl

2
- Bij meerdere inschrijvingen vindt toewijzing plaats

3
- In het eerste gesprek bespreekt u met de makelaar de door u te nemen stappen op weg naar uw droomwoning.
- Na dit gesprek heeft u 2 weken bedenktijd.
- De vervolgstap is dat de optieovereenkomst wordt opgemaakt, ondertekend wordt en de optievergoeding á €1.500,= (incl. BTW) wordt overgemaakt naar Roosdom Tijhuis BV. U heeft nu de optie op de kavel voor 2 maanden, door bijbetaling van € 850,- incl. BTW te verlengen naar 4 maanden.

4
- U start met het ontwerpproces met uw eigen architect.
- U heeft samen met uw architect 2x een overleg met de supervisor (Atelier Dutch), namelijk een startgesprek en een tussentijdsgesprek. De supervisor helpt u om uw persoonlijke wensen zo goed mogelijk aan te laten sluiten op de beeldkwaliteit die in deze wijk beoogd is. Dit ter voorbereiding van de welstand. Hiervoor gebruikt u een schetsontwerp, gemaakt door de door u ingehuurde architect. De supervisor is ingehuurd door de ontwikkelaar en dient als tussenstap richting de welstandscommissie van de gemeente. Uiteindelijk is het aan de gemeente of zij akkoord gaan met de uitgewerkte plannen.

5
- Binnen 4 maanden legt u het voorlopig ontwerp van uw woning ter toetsing voor bij de gemeentelijke welstandscommissie.

6
- Bij goedkeuring van het voorlopig ontwerp door welstand en de supervisor tekent u de koopovereenkomst grond met de eventuele ontbindende voorwaarde financiering.

7
- U start nu met het uitwerkingstraject van het ontwerp naar technische tekeningen, overleg constructeur, enz...
- U vraagt een offerte op bij één of meerdere aannemers.
- U tekent een aannemingsovereenkomst.

8
- U vraagt een omgevingsvergunning aan bij de gemeente Dordrecht

9
- Na verlening van de omgevingsvergunning rond u de financiering af en maakt u met de notaris een afspraak om de grond af te nemen van Roosdom Tijhuis BV.
- Voor stap 7,8,9 heeft u maximaal zes maanden de tijd
- Vanaf 1 december 2024 gaat de rente over de grond lopen á 6%, als u nog niet de grond heeft afgenomen van Roosdom Tijhuis BV.

10
- U start met de bouw

De koopsom (V.O.N.) is inclusief:
21% BTW; grondkosten en kosten bodemonderzoek; makelaarscourtage en notariskosten;
De koopsom (V.O.N.) is exclusief:
rente over de grondkosten (per 18 oktober 2024) en eventueel vervallen termijnen; de kosten van financiering t.w. afsluitkosten en kosten hypotheekakte.
*  V.O.N. prijs is exclusief de kosten voor de aansluiting op de stadsverwarming van € 7.150,- incl. BTW.  kavel.  (ter indicatie tapwaterklasse CW5, 9 liter 60°C)
Let er bij het afsluiten van jouw hypotheek op dat jouw offerte voldoende lang geldig is.

Wijzigingen zijn voorbehouden.

Kenmerken

Financieel
Vraagprijs
€ 525.000,-
Koopconditie
Vrij op naam
Status
Beschikbaar
Bouw
Soort woonhuis
Bouwgrond
Oppervlakten en inhoud
Overige inpandige ruimte
0 m2
Inhoud
0 m3
Indeling
Aantal kamers
1
Aantal woonlagen
1
Buitenruimte
Type buitenruimte(s)
Geen tuin

Deze woningen vind je misschien ook wel wat!

vraagprijs kamers status
2 € 475.000,- 1 Beschikbaar Bekijk woning
vraagprijs kamers status
1 € 525.000,- 1 Beschikbaar Bekijk woning
vraagprijs kamers status
14 € 299.000,- 1 Onder optie Bekijk woning
vraagprijs kamers status
12 € 319.000,- 1 Onder optie Bekijk woning
vraagprijs kamers status
11 € 335.000,- 1 Verkocht onder voorbehoud Bekijk woning
vraagprijs kamers status
10 € 340.000,- 1 Verkocht onder voorbehoud Bekijk woning
vraagprijs kamers status
9 € 340.000,- 1 Onder optie Bekijk woning
vraagprijs kamers status
8 € 340.000,- 1 Verkocht onder voorbehoud Bekijk woning
vraagprijs kamers status
7 € 340.000,- 1 Verkocht onder voorbehoud Bekijk woning