Spring naar content
typeWoonhuis
woonoppervlakte142 m2
aantal kamers1

Over het woningtype

Goed nieuws in Dordrecht. Na de succesvolle verkoop van het nieuwbouwplan Dordts Buiten fase 2A, gaat Roosdom Tijhuis op donderdag 6 juni in verkoop met het nieuwbouwplan Dordts Buiten fase 2B. Dit plan bestaat uit 9 energieneutrale woningen in de groene en waterrijke woonwijk Dordts Buiten.

WONINGMODEL HAZELAAR
In het deelgebied Tussen de Velden gaat Roosdom Tijhuis 3 energieneutrale eengezinswoningen van het woningmodel Hazelaar bouwen. Alle woningen kijken uit over het water en liggen aan de groenzone. Wat een vrij gevoel geeft dat! De fraaie bakstenen in combinatie met het donkere hout tegen de gevel geven de woningen een luxe uitstraling. De woningen hebben een woonoppervlakte van circa 136 m² tot circa 142 m² en staan op een kavel van circa 133 m² tot circa 244 m².

Beide hoekwoningen zijn in de basis 6,24 meter breed en 10,14 meter diep. De tussenwoning van het woningmodel Hazelaar is in de basis 6,00 meter breed en 10,14 meter diep. Het accent in het metselwerk geeft deze woning een fraai aanzicht. Aan de tuinzijde van de woning is ruimte voor een heerlijke zithoek en aan de straatzijde is de perfecte plek voor je nieuwe keuken. Vanuit de woonkamer genieten van je tuin? Kies dan voor tuindeuren. Deze optie kun je verder uitbreiden door bijvoorbeeld te kiezen voor een 1,20 of 2,40 meter verlenging.

De eerste verdieping van deze woning heeft drie slaapkamers en een badkamer met een douche, een wastafel en een tweede wandcloset. Op zolder staan de technische installaties en is ook de aansluiting voor de wasmachine. Het accent zorgt voor extra lichtinval en de voorzijde biedt ruimte voor een zitje of misschien wel een handige werkplek? Heb je eigen wensen? Geen probleem! Laat je verrassen door onze flexibiliteit en schroom niet om jouw eigen ideeën bij ons kenbaar te maken.

Deze duurzame woningen worden gebouwd op deze locatie zéér compleet aangeboden:
Inclusief keukencheque
Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
Inclusief zonnepanelen
Gasloos wonen door middel van stadsverwarming
Inclusief vloerverwarming op de begane grond (en de eerste verdieping bij woningmodel Hazelaar)
Inclusief houten bergingen met sedum(groene) daken in de achtertuin
Inclusief (deels) aanleg van voortuin en groene erfafscheidingen
Natuurinclusief wonen! Meerdere woningen krijgen een nestkast in de gevel en een regenton is standaard inbegrepen
Energieneutrale woningen, klaar voor de toekomst! Dus nóg zuiniger dan de BENG-normering uit het bouwbesluit
Fraai gelegen aan een groene zone

MEER LEENCAPACITEIT VANAF 1 JANUARI 2024
Vanaf 1 januari 2024 zijn de leennormen voor het hypothecair krediet op een aantal punten gewijzigd. Dat houdt onder andere in dat je voor de aankoop van een nieuwbouwwoning méér mag lenen. De extra leencapaciteit voor de woningen in Dordts Buiten fase 2B bedraagt maar liefst € 30.000,-. Dit is goed nieuws voor als je interesse hebt in één van de beschikbare woningen in het nieuwbouwplan Dordts Buiten fase 2B.

Energielabel is bepalend bij hypotheekverstrekkingen
Één van de wijzigingen is dat vanaf 1 januari 2024 het energielabel van je woning leidend is bij de hypotheekverstrekking. Hoe beter het energielabel is, hoe meer leenruimte je kunt krijgen. De woningen in Dordts Buiten zijn aangesloten op stadsverwarming en voorzien van zonnepanelen. Mede hierdoor zijn de woningen energieneutraal en hebben een voorlopig energielabel van A+++. Aanvullende meerwerkopties kunnen invloed hebben op het energielabel van de basiswoning.

RUIM WONEN IN EEN WATERRIJKE, GROENE NIEUWBOUWWIJK
Dordts Buiten wordt een natuurinclusieve en klimaatadaptieve buurt vol water, bomen en natuur in het hart van Amstelwijck, Dordrecht. Iedere woning wekt zijn eigen energie op. Met veel ruimte voor kinderen en toekomstgerichte woningen vinden jong en oud hier hun ruimte om te ontspannen, te werken en te sporten.

Disclaimer:
De teksten en impressies zijn bedoeld om een goede indruk te geven van het project. Aan de inhoud ervan is de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks is alle informatie nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Financieel
Vraagprijs
€ 489.500,-
Koopconditie
Vrij op naam
Status
Beschikbaar
Bouw
Soort woonhuis
Woonhuis
Bouwjaar
2024
Oppervlakten en inhoud
Wonen
142 m2
Overige inpandige ruimte
0 m2
Inhoud
512 m3
Indeling
Aantal kamers
1
Aantal woonlagen
1
Buitenruimte
Type buitenruimte(s)
Geen tuin

Deze woningen vind je misschien ook wel wat!

woonoppervlak vraagprijs kamers status
36 142 m2 € 489.500,- 1 Beschikbaar Bekijk woning