Spring naar content
typeWoonhuis
woonoppervlakte138 m2
aantal kamers1

Over het woningtype

INSCHRIJVING GESTART! De inschrijving voor de 18 woningen in Dordts Buiten fase 2a van Plegt Vos is op 27 juni gestart. Vanaf dit moment kan je je definitief inschrijven voor de woning(en) van jouw voorkeur. Schrijf je digitaal in via het inschrijfformulier in jouw persoonlijke account. De inschrijving loopt tot maandag 8 juli 12.00 uur. Meer informatie over hoe je je kunt inschrijven vind je op de projectwebsite.

Het woonaanbod van fase 2a is bekend en bestaat uit 18 stoere woningen verdeeld over drie types. Deze woningen staan in het hart van Dordts Buiten en ze zijn allemaal praktisch ingedeeld. Wil jij graag duurzaam wonen in een groene waterrijke omgeving, met de sfeervolle binnenstad van Dordrecht op 15 minuten fietsafstand? In Dordts Buiten laat jij deze droom uitkomen!
Bekijk op www.wonenindordtsbuiten.nl alle verkoopdocumentatie, zoals de prijslijst, brochure, verkooptekeningen en meer per bouwnummer op de interactieve kaart & schrijf je definitief in voor de woning van jouw voorkeur!

Na de succesvolle verkoop van fase 1 mogen we in fase 2a van project Dordts Buiten 18 prachtige, waaronder deze 4 ruime woningen van het type Lotus

4 Gezinswoningen woningtype Lotus:
vanaf 138 m2 woonoppervlakte
vanaf € 490.000 - €515.000 v.o.n.

Kenmerken woningen:
Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
Inclusief zonnepanelen
Gasloos wonen door middel van stadsverwarming
Inclusief vloerverwarming
Inclusief sedum(groene) daken op de bergingen
Natuurinclusief wonen! Meerdere woningen krijgen een nestkast in de gevel en een regenton is standaard inbegrepen
Energie-neutrale woningen, klaar voor de toekomst! Dus nóg zuiniger dan de BENG-normering uit het bouwbesluit

Heerlijk ruim
Elke woning beschikt over een ruime woonkamer die uitkijkt op de tuin, drie comfortabele slaapkamers. Bovendien is er op de tweede verdieping de mogelijkheid om een extra (slaap)kamer(s) te creëren. Doordat de woning op dit moment al in aanbouw is zijn er geen meerwerk opties meer te kiezen.

In totaal worden in het groene hart van Amstelwijck circa 190 woningen gerealiseerd door Plegt-Vos. De rijwoningen, levensloopbestendige woningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen zijn gesitueerd in drie deelgebieden die elk hun eigen sfeer hebben. Je woont hier heerlijk rustig in een autoluwe buurt waar kinderen veilig buiten kunnen spelen. De bereikbaarheid is ideaal dankzij de wandelfietsroute richting het centrum, de aanleg van een bushalte en de snelle aansluiting op de A16 en N3 waardoor je ook zo in Den Haag, Rotterdam of Breda bent. Daarbij kun je gebruikmaken van duurzame deelauto’s en deel(bak)fietsen in de mobiliteitshub.

Wil jij hier wonen?
Heb jij interesse in één van deze prachtige, duurzame woningen van fase 2? De woningen zijn nu in verkoop. Neem contact op met één van de betrokken makelaars om je interesse kenbaar te maken en vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.
Op onze vernieuwde website vind je vanaf nu uitgebreide informatie over de vernieuwde woningtypes, inclusief plattegronden en gedetailleerde specificaties per variant. Verken de interactieve kaart om alle details per bouwnummer te ontdekken.

Disclaimer:
De teksten en impressies zijn bedoeld om een goede indruk te geven van het project. Aan de inhoud ervan is de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks is alle informatie nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Financieel
Vraagprijs
€ 510.000,-
Koopconditie
Vrij op naam
Status
Onder optie
Bouw
Soort woonhuis
Woonhuis
Bouwjaar
2025
Oppervlakten en inhoud
Wonen
138 m2
Overige inpandige ruimte
0 m2
Perceel
176 m2
Inhoud
360 m3
Indeling
Aantal kamers
1
Aantal woonlagen
1
Buitenruimte
Type buitenruimte(s)
Geen tuin

Deze woningen vind je misschien ook wel wat!

woonoppervlak vraagprijs kamers status
9 138 m2 € 515.000,- 1 Onder optie Bekijk woning
woonoppervlak vraagprijs kamers status
6 138 m2 € 510.000,- 1 Onder optie Bekijk woning