Spring naar content
typeWoonhuis
woonoppervlakte169 m2
aantal kamers5
buitenruimteTuin rondom

Over het woningtype

Hof Dubbelsteyn zal gebouwd worden direct achter de Dubbelsteynlaan West middenin het gezellige centrum van Dubbeldam.
De 4 vrijstaande villa's worden allen voorzien van 2 parkeerplaatsen en worden NOM (nul-op-de-meter) gebouwd, de meest energie zuinige manier van bouwen op dit moment EN nog niet eerder in projectvorm uitgevoerd in Dordrecht!

De 4 woningen zijn in basis even groot, de percelen verschillen echter wel in grootte. Wat dit project zo tof maakt: je kunt er helemaal je eigen draai aan geven! Uitbouwen, zij-uitbouwen, bergingen, gelijkvloers wonen, kantoorruimte: alles is mogelijk bij deze villa's.

Bij Goedhuis werken ze met een slim bouwsysteem. Zo maken ze gebruik van unieke sandwichpanelen, die sterk en slank zijn. Het woonoppervlak is hierdoor tien procent groter dan bij traditionele woningen met hetzelfde volume. Zo blijft er meer ruimte voor je tuin en huis over. Het unieke van de sandwichpanelen is dat ze zowel een dragende als isolerende functie hebben. Dit vormt het skelet van uw villa.

De villa’s zorgen voor optimaal wooncomfort door de extreem geïsoleerde daken en vloeren. Daarnaast werkt Goedhuis met een damp-open constructie, zodat het gebouw natuurlijk ademend is. Uw villa verliest nauwelijks warmte. Je bespaart flink en het draagt bij aan een prettig binnen klimaat.

Globale indeling:

Entree in de hal met meterkast, garderobe en toiletruimte.

Bijzonder royale woonkamer met grote open eetruimte aan de achterzijde en openslaande deuren naar de tuin. Rondom zijn ramen geplaatst, heerlijk veel licht dus op de gehele begane grond. Er zijn legio optie's om hier je droomruimte van te maken door bijvoorbeeld de ramen te vervangen voor openslaande deuren. Ook is het verder naar achteren uitbouwen mogelijk en een zij-uitbouw met slaap-en badkamer.

Grote bijkeuken ideaal voor voorraad, de lucht-water-warmtepomp, omvormer zonnepanelen en de gebalanceerde ventilatie zijn hier gesitueerd en er is ruimte voor de was apparatuur.

Eerste verdieping:

Overloop met toegang tot alle vertrekken.

Praktische berging/ inloopkast, vrij in de delen ruimte, je zou hier bijvoorbeeld door het plaatsen van een dakkapel nog een 4de kamer van kunnen maken.

Slaapkamer 1, pandbreed, gelegen aan de achterzijde van de woning.

Slaapkamer 2 en 3 liggen aan de voorzijde van de woning.

Vrij indeelbare badkamer met ruimte voor bad, douche, toilet en (dubbele) wastafel.

Bijzonderheden:
De woning beschikt over een eigen energiezuinige lucht-water warmtepomp. De warmtepomp verzorgt de verwarming, koeling en het warme tapwater in de woning.
Vloerverwarming als hoofdverwarming (en topkoeling).
Balans ventilatie.
Hardhouten kozijnen met triple beglazing.
Energielabel A+++
Toilet, badkamer en keuken worden casco uitgevoerd en zijn naar eigen idee verder af te werken of via de keuze lijsten van de ontwikkelaar.
Op de woning worden in-dak zonnepanelen aangebracht met als uitgangspunt circa 5900 kWh opgewekte elektriciteit, bij uitbreiding van de woning zal dit aangepast worden.
Omgevingsvergunning is afgegeven;
Start bouw eind november 2023;

Kenmerken

Financieel
Vraagprijs
€ 1.050.000,-
Koopconditie
Vrij op naam
Status
Verkocht
Bouw
Soort woonhuis
Woonhuis
Bouwjaar
2023
Dak type
Zadeldak
Oppervlakten en inhoud
Wonen
169 m2
Overige inpandige ruimte
0 m2
Perceel
639 m2
Inhoud
640 m3
Indeling
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
2
Energie en isolatie
Isolatievormen
Volledig geïsoleerd
Verwarming
Centrale voorziening
Buitenruimte
Type buitenruimte(s)
Tuin rondom
Hoofdtuin
Tuin rondom

Deze woningen vind je misschien ook wel wat!

woonoppervlak vraagprijs kamers status
2 169 m2 € 965.000,- 5 Verkocht Bekijk woning
woonoppervlak vraagprijs kamers status
3 169 m2 € 1.050.000,- 5 Verkocht Bekijk woning
woonoppervlak vraagprijs kamers status
4 169 m2 € 995.000,- 5 Verkocht Bekijk woning