Spring naar content
typeWoonhuis
woonoppervlakte111 m2
aantal kamers1

Over het woningtype

Goed nieuws in Dordrecht. Na de succesvolle verkoop van het nieuwbouwplan Dordts Buiten fase 2A, gaat Roosdom Tijhuis op donderdag 6 juni in verkoop met het nieuwbouwplan Dordts Buiten fase 2B. Dit plan bestaat uit 9 energieneutrale woningen in de groene en waterrijke woonwijk Dordts Buiten.

Start verkoop: donderdag 6 juni 2024
Tijdstip: van 16:00 tot 17:30 uur
Locatie: Bouwlocatie Dordts Buiten
Adres: Laan van Londen (aan de zuidkant richting Kilweg), Dordrecht

WONINGMODEL MEIDOORN
In het deelgebied Tussen de Velden gaat Roosdom Tijhuis 6 toekomstgerichte woningen (met slaap- en badkamer op de begane grond) van het woningmodel Meidoorn bouwen. Door de bad- en slaapkamer op de begane grond ben je goed voorbereid op de toekomst. De woningen hebben een woonoppervlakte van circa 103 m² tot en met 109 m² en een kaveloppervlakte van circa 148 m² tot en met 228 m² en zijn fraai gelegen aan het water.

Deze 6 toekomstgerichte woningen worden verdeeld in twee woonblokken. Een woonblok bestaande uit 4 woningen en een woonblok bestaande uit twee woningen, waarbij twee van de zes woningen beschikken over een fraaie topgevel aan de voorzijde.

Alle woningen zijn energieneutraal en in de basis 6,84 meter breed en 10,14 meter diep. Aan de straatzijde van de woning is ruimte voor een heerlijke royale zithoek en de tuinzijde is de perfecte plek voor je nieuwe keuken. Wil je graag meer ruimte voor een extra grote woonkamer of ruimere keuken? Kies dan voor een uitbouw van 3,30 meter aan de zijkant van de woning voor de slaap- en badkamer.

In de basis is de verdieping van deze woning opgedeeld in twee ruimtes. Hierdoor wordt een kamer en berging gerealiseerd. De handige bergzolder is bereikbaar via een vlizotrap. Heb je eigen wensen? Geen probleem! Laat je verrassen door onze flexibiliteit en schroom niet om jouw eigen ideeën bij ons kenbaar te maken.

Deze duurzame woningen worden gebouwd op deze locatie zéér compleet aangeboden:
Inclusief keukencheque
Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
Inclusief zonnepanelen
Gasloos wonen door middel van stadsverwarming
Inclusief vloerverwarming op de begane grond (en de eerste verdieping bij woningmodel Hazelaar)
Inclusief houten bergingen met sedum(groene) daken in de achtertuin
Inclusief (deels) aanleg van voortuin en groene erfafscheidingen
Natuurinclusief wonen! Meerdere woningen krijgen een nestkast in de gevel en een regenton is standaard inbegrepen
Energieneutrale woningen, klaar voor de toekomst! Dus nóg zuiniger dan de BENG-normering uit het bouwbesluit
Fraai gelegen aan een groene zone

MEER LEENCAPACITEIT VANAF 1 JANUARI 2024
Vanaf 1 januari 2024 zijn de leennormen voor het hypothecair krediet op een aantal punten gewijzigd. Dat houdt onder andere in dat je voor de aankoop van een nieuwbouwwoning méér mag lenen. De extra leencapaciteit voor de woningen in Dordts Buiten fase 2B bedraagt maar liefst € 30.000,-. Dit is goed nieuws voor als je interesse hebt in één van de beschikbare woningen in het nieuwbouwplan Dordts Buiten fase 2B.

Energielabel is bepalend bij hypotheekverstrekkingen
Één van de wijzigingen is dat vanaf 1 januari 2024 het energielabel van je woning leidend is bij de hypotheekverstrekking. Hoe beter het energielabel is, hoe meer leenruimte je kunt krijgen. De woningen in Dordts Buiten zijn aangesloten op stadsverwarming en voorzien van zonnepanelen. Mede hierdoor zijn de woningen energieneutraal en hebben een voorlopig energielabel van A+++. Aanvullende meerwerkopties kunnen invloed hebben op het energielabel van de basiswoning.

RUIM WONEN IN EEN WATERRIJKE, GROENE NIEUWBOUWWIJK
Dordts Buiten wordt een natuurinclusieve en klimaatadaptieve buurt vol water, bomen en natuur in het hart van Amstelwijck, Dordrecht. Iedere woning wekt zijn eigen energie op. Met veel ruimte voor kinderen en toekomstgerichte woningen vinden jong en oud hier hun ruimte om te ontspannen, te werken en te sporten.

Disclaimer:
De teksten en impressies zijn bedoeld om een goede indruk te geven van het project. Aan de inhoud ervan is de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks is alle informatie nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Financieel
Vraagprijs
€ 455.500,-
Koopconditie
Vrij op naam
Status
Beschikbaar
Bouw
Soort woonhuis
Woonhuis
Bouwjaar
2024
Oppervlakten en inhoud
Wonen
111 m2
Overige inpandige ruimte
0 m2
Inhoud
449 m3
Indeling
Aantal kamers
1
Aantal woonlagen
1
Buitenruimte
Type buitenruimte(s)
Geen tuin

Deze woningen vind je misschien ook wel wat!

woonoppervlak vraagprijs kamers status
31 111 m2 € 455.500,- 1 Beschikbaar Bekijk woning
woonoppervlak vraagprijs kamers status
30 119 m2 € 429.500,- 1 Beschikbaar Bekijk woning