Spring naar content
typeWoonhuis
woonoppervlakte144 m2
aantal kamers5

Over het woningtype

Fase 1C: De verkoop is gestart! Nu in verkoop: 10 energie neutrale eengezinswoningen (type C1 & C2).

Droom jij van een duurzame nieuwbouwwoning in een groene omgeving met veel water, natuur en volwassen groen? In Dordts Buiten fase 1C zijn 10 nieuwe eengezinswoningen nu in verkoop. Deze tien woningen zijn verdeeld over een woonblok van 3 en een blok van 7 woningen.
Er zijn 2 verschillende types met verschillende afmetingen, welke met een unieke ligging in een praktische indeling.

Type C1
De drie woningen van type C1 vormen samen een kleinschalig woonblok, prachtig gelegen op de hoek van het project. De woningen kijken uit op water en groen. De woningen van type C1 zijn niet alleen stijlvol om te zien en duurzaam gebouwd, maar hebben ook een ideale ligging. De voorzijde ligt aan een fietspad, zodat je hier heerlijk rustig woont en geniet van een autovrij uitzicht. De woningen hebben een stoere, eigentijdse uitstraling. Het metselwerk wordt afgewisseld met fraaie houten bekleding. De dwarskap van de hoekwoning zorgt voor variatie in het woonblok.

Kenmerken woningen:
Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
Inclusief zonnepanelen
Gasloos wonen door middel van stadsverwarming
Inclusief vloerverwarming
Inclusief sedum(groene) daken op de bergingen
Natuurinclusief wonen! Meerdere woningen krijgen een nestkast in de gevel en een regenton is standaard inbegrepen
Energie-neutrale woningen, klaar voor de toekomst! Dus nóg zuiniger dan de BENG-normering uit het bouwbesluit

Heerlijk ruim
Elke woning beschikt over een ruime woonkamer die uitkijkt op de tuin, drie comfortabele slaapkamers en een luxe afgewerkte badkamer. Bovendien is er op de tweede verdieping de mogelijkheid om een extra (slaap)kamer(s) te creëren. Zo zijn de woningen geheel naar eigen wensen en behoeften in te delen. Welke van deze tien woningen wordt jouw nieuwe thuis?

In totaal worden in het groene hart van Amstelwijck circa 190 woningen gerealiseerd door Plegt-Vos. De rijwoningen, seniorenwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen zijn gesitueerd in drie deelgebieden die elk hun eigen sfeer hebben. Je woont hier heerlijk rustig in een autoluwe buurt waar kinderen veilig buiten kunnen spelen. De bereikbaarheid is ideaal dankzij de wandelfietsroute richting het centrum, de aanleg van een bushalte en de snelle aansluiting op de A16 en N3 waardoor je ook zo in Den Haag, Rotterdam of Breda bent. Daarbij kun je gebruikmaken van duurzame deelauto’s en deel(bak)fietsen in de mobiliteitshub.

Meer financiële mogelijkheden sinds 1 januari
Wil je graag duurzaam wonen en heb je meer financieringsruimte nodig? maar krijg je de hypotheek net niet rond? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Sinds 1 januari 2024 zijn de leennormen voor hypothecair krediet op een aantal punten gewijzigd. Huishoudens krijgen meer leenruimte voor de koop van een energiezuinige A+++ woning én de NHG grens is gestegen naar €435.000,-. Dat betekent dat wonen in Dordts Buiten nu misschien wél mogelijk voor je wordt.

Wil jij hier wonen?
Heb jij interesse in één van deze tien duurzame woningen van fase 1? De woningen zijn nu in verkoop. Neem contact op met één van de betrokken makelaars om je interesse kenbaar te maken en vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.
Op onze vernieuwde website vind je vanaf nu uitgebreide informatie over de vernieuwde woningtypes, inclusief plattegronden en gedetailleerde specificaties per variant. Verken de interactieve kaart om alle details per bouwnummer te ontdekken.

Disclaimer:
De teksten en impressies zijn bedoeld om een goede indruk te geven van het project. Aan de inhoud ervan is de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks is alle informatie nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Financieel
Vraagprijs
€ 525.000,-
Koopconditie
Vrij op naam
Status
Verkocht
Bouw
Soort woonhuis
Woonhuis
Bouwjaar
2024
Oppervlakten en inhoud
Wonen
144 m2
Overige inpandige ruimte
0 m2
Inhoud
456 m3
Indeling
Aantal kamers
5
Aantal badkamers
1
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Energie en isolatie
Isolatievormen
Volledig geïsoleerd
Buitenruimte
Type buitenruimte(s)
Geen tuin

Deze woningen vind je misschien ook wel wat!

woonoppervlak vraagprijs kamers status
12 139 m2 € 505.000,- 5 Verkocht Bekijk woning
woonoppervlak vraagprijs kamers status
10 144 m2 € 525.000,- 5 Verkocht Bekijk woning