Spring naar content
aantal woningen20
huur of koopKoop
woonoppervlakv.a. 108 m2 tot144 m2
perceel164 m2

Over het project

Fase 1B: De verkoop is gestart! Nu in verkoop: 20 energie neutrale eengezinswoningen (type A & B). Let op: inschrijven kan tot woensdag 22 november 17.00 uur.

Fase 1B bestaat uit 20 stoere woningen van type A en B. Er zijn 6 verschillende types met verschillende afmetingen, welke met een unieke ligging in een praktische indeling.
De types C en D van fase 1a zijn op dit moment al in verkoop. Wil jij graag duurzaam wonen in een groene omgeving met veel water, natuur en volwassen groen? In Dordts Buiten krijg je hiervoor alle ruimte!
Bekijk op www.wonenindordtsbuiten.nl alle verkoopdocumentatie, zoals de prijslijst, brochure, verkooptekeningen en meer per bouwnummer op de interactieve kaart & schrijf je definitief in voor de woning van jouw voorkeur!

In totaal worden in het groene hart van Amstelwijck circa 190 woningen gerealiseerd door Plegt-Vos. De rijwoningen, seniorenwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen zijn gesitueerd in drie deelgebieden die elk hun eigen sfeer hebben. Je woont hier heerlijk rustig in een autoluwe buurt waar kinderen veilig buiten kunnen spelen. De bereikbaarheid is ideaal dankzij de wandelfietsroute richting het centrum, de aanleg van een bushalte en de snelle aansluiting op de A16 en N3 waardoor je ook zo in Den Haag, Rotterdam of Breda bent. Daarbij kun je gebruikmaken van duurzame deelauto’s en deel(bak)fietsen in de mobiliteitshub.

15 Gezinswoningen woningtype A:
vanaf 108m2 woonoppervlakte
vanaf € 359.000,-- v.o.n.

5 Gezinswoningen woningtype B:
vanaf 125m2 woonoppervlakte
vanaf € 389.000,-- v.o.n.

Kenmerken woningen:
Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
Inclusief zonnepanelen
Gasloos wonen door middel van stadsverwarming
Inclusief vloerverwarming
Inclusief sedum(groene) daken op de bergingen
Natuurinclusief wonen! Meerdere woningen krijgen een nestkast in de gevel en een regenton is standaard inbegrepen
Energie-neutrale woningen, klaar voor de toekomst! Dus nóg zuiniger dan de BENG-normering uit het bouwbesluit

Disclaimer:
De teksten en impressies zijn bedoeld om een goede indruk te geven van het project. Aan de inhoud ervan is de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks is alle informatie nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.