Spring naar content
aantal woningen2
huur of koopKoop
woonoppervlakv.a. 141 m2 tot150 m2
perceel572 m2

Over het project

In het nieuwbouw project Dordts Buiten worden diverse kavels aangeboden. Niet iedereen wil zelf een woning ontwerpen en bouwen. Dan is dit de perfecte oplossing! 2 Prachtige vrijstaande woningen op royale kavels, al helemaal uitgedacht maar er is zeker ook nog ruimte om de eigen wensen in het ontwerp te verwerken!

Wil jij gelijkvloers wonen, werken aan huis, een chill ruimte? Alles kan in dit veelzijdige ontwerp!

Wonen in Dordts Buiten
Wonen in deze vrijstaande woningen in Dordts Buiten is een onvergetelijke woonervaring. De ruime en open indeling van de woningen zorgt voor een lichte en luchtige sfeer, waarbij de groene omgeving naar binnen wordt gehaald. De mogelijkheid om de leefruimte naar eigen wens in te delen, zorgt voor veel flexibiliteit en zo kun je optimaal genieten van de groene omgeving.

Een unieke woonkans voor iedereen die op zoek is naar 'best of both worlds'. Het groene eiland geeft rust en privacy, terwijl de nabijheid van Amstelwijck en omliggende voorzieningen gemak en comfort bieden.

Unieke en aantrekkelijke woonervaring
De eigentijds landelijke architectuur van deze woningen voegt karakter en allure toe aan het geheel. De harmonie met de omgeving zorgt ervoor dat de woningen perfect passen in de groene en natuurlijke omgeving van Dordts Buiten.

Maak je woondromen waar
Ons ervaren team staat klaar om je te begeleiden bij elke stap van het ontwerpproces. Samen zorgen we ervoor dat jouw woning perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften. Wil je een extra uitbouw of een slaap- en badkamer op de begane grond? Alles kan! Wij helpen je graag om jouw droomhuis werkelijkheid te maken.

Algemeen:
De bouwtekeningen in deze presentatie zijn opties van de mogelijkheden!