Spring naar content
aantal woningen3
huur of koopKoop
woonoppervlakv.a. 146 m2 tot177 m2
perceel229 m2

Over het project

Nieuw, duurzaam en GASLOOS wonen op een centrale en historische plek, dat kom je niet vaak tegen. Wij mogen u nu deze buitenkans aanbieden, met dit leuke en kleinschalige nieuwbouwproject 'Den Eenigendijk'.
Het project omvat 3 charmante dijkwoningen die worden gerealiseerd aan de Ringdijk in Ridderkerk, de andere 2 woningen (102 en 104) in dit project zijn reeds verkocht.
Deze hoekwoning met zij-uitbouw, ruime achtertuin en eigen parkeerplaats is het pronkstuk van deze rij en is nog beschikbaar! Extra interessant; de woning zal al in het 2e kwartaal 2024 worden opgeleverd, dus op deze nieuwbouwwoning hoef je geen lange tijd meer te wachten!

De gasloze woningen worden met kwalitatief hoogstaande materialen afgewerkt en worden alle drie in een andere stijl uitgevoerd middels een eigen gevelsteen. Hiermee zijn de woningen wel in elkaar verweven, maar hebben ze ook ieder een unieke uitstraling. Verder worden de woningen ieder voorzien van een balkon én tuin op het oosten.

De locatie is zeer centraal, aan de rand van het centrum van Ridderkerk, met winkelcentrum Ridderhof, het gezellige Koningsplein en diverse winkels en eetgelegenheden op loopafstand. Daarnaast zijn uitvalswegen nabij en zijn er goede verbindingen met het openbaar vervoer. Op +/- 10 minuten fietsen vindt je de halte van de Waterbus, waarmee je op een leuke en bijzondere manier kunt reizen naar Rotterdam of Dordrecht.

En dan nog een stukje geschiedenis:
De naam van het project, Den Eenigendijk, komt voort uit de geschiedenis van de Ringdijk. Deze dijk diende in het verleden namelijk als waterkering en beschermde daarmee Ridderkerk tegen de naastgelegen rivier. Aangezien dit de enige dijk was die het dijkdorp beschermde, werd het ook wel de 'Eenigendijk' genoemd. There you go!

Heb jij interesse in een nieuwbouwwoning maar geen zin om lang te wachten? Grijp dan nu je kans en neem snel contact op met ons kantoor!

Globale indeling huisnummer 106, hoekwoning:

Begane grond:
Entree op dijkniveau, meterkast, toilet (volledig betegeld met tegels naar keuze!) met vrijhangend closet en fontein.

Ruime woonkamer met een fijn balkon (optioneel is een schuifpui naar het balkon) aan de achterzijde en aan de straatzijde een open keuken. In de woonkamer is een trap aanwezig naar het onderhuis en naar de verdiepingen.

Dit type is het enige type met een zij uitbouw en extra zij ramen. De uitbouw is ideaal voor het realiseren van een kantoor, maar ook als speelkamer, eetkamer of uitbreiding van de woonkamer; de mogelijkheden zijn eindeloos hier. De aanbouw is voorzien van een vide, dus kijk je vanuit deze ruimte de nok van aanbouw in; dit geeft een zeer ruimtelijk gevoel.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot alle vertrekken en trapopgang naar de tweede verdieping.

Drie slaapkamers, waarvan twee aan de achterzijde en een aan de voorzijde van de woning.

Nette badkamer (volledig betegeld met tegels naar keuze!), voorzien van een douche met thermostaatkraan, toilet en wastafel.

Tweede verdieping:
Open zolderverdieping met aparte berging waarin de warmtepomp en warmte terugwin unit gesitueerd zijn.

Optioneel is een dakkapel aan de achterzijde van de woning en het realiseren van een aparte slaapkamer.

Onderhuis:
Voor wat betreft het onderhuis kan je alle kanten op, je kiest zelf hoe je deze ruimte gebruikt. Bijvoorbeeld als thuiskantoor, hobbyruimte, berging of misschien wel als ruime leefkeuken? Vanuit deze ruimte is er toegang tot de achtertuin.

De tuin op het oosten zal worden voorzien van schuttingen en een achterom. Optioneel is een vrijstaande houten berging. Tussen de woningen onderling worden geen schuttingen geplaatst, dit kun je in eigen beheer met de buren regelen.

Opties:
- Optioneel is een aanbouw (2 meter) aan het onderhuis van het hoofdgebouw, een inpandige berging en een schuifpui. Met de aanbouw wordt ook een ruimer balkon bij de woonkamer gerealiseerd.

Algemeen:
- Bouw onder Woningborg;
- Woning wordt voorzien van een lucht/warmtepomp met warmte terugwin unit en 13 zonnepanelen (eigendom);
- Vloerverwarming als hoofdverwarming aanwezig op alle verdiepingen, In de ruimtes volgens de BENG berekening;
- Het leveren en monteren van de keuken is niet in de koopsom opgenomen;
- Tuinaanleg dient door koper zelf geregeld te worden;
- Technische specificaties alsmede mogelijkheden voor meerwerk aanwezig, schrijf je bij ons in en ontvang het MOVE dossier met alle gegevens die beschikbaar zijn;
- keuken in plattegronden is indicatief. Kan op elke gewenste wijze worden geplaatst;
- verwachtte oplevering 2de kwartaal 2024;
- energielabel minimaal A

Disclaimer:
De tekeningen en impressies zoals in deze advertentie getoond zijn ter illustratie, echter kan het eindresultaat hiervan afwijken. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze impressies.

Architect:
Broos de Bruijn architecten Rotterdam

Ontwikkelaar:
Waardevol Ontwikkelen B.V.

Bouwer:
Aannemersbedrijf Berende B.V.