Spring naar content
aantal woningen6
woonoppervlakvan 91 m2 tot 92 m2

Atelierloft

De Piekstraat ligt op ‘Het eiland van Feijenoord’, een gebied in Rotterdam-Zuid dat zelfs door Rotterdammers nog niet ontdekt is. Het ligt off route en wordt nauwelijks bewoond. Zo’n plek waar je niet komt, als je er niet hoeft te zijn. Maar dat gaat veranderen met De Piekstraat. Een woontoren met 142 eigenzinnige loftwoningen, op misschien wel de stoerste plek van de stad. Omringd door water en industrie, met een verbluffend ander uitzicht op de skyline. Een plek die barst van de potentie, als je er oog voor hebt.

Wie de kaart erbij pakt, ziet hoe verrassend centraal De Piekstraat ligt in de stad. Het is slechts tien minuten fietsen naar de Binnenrotte, de ‘middenstip’ van Rotterdam. Nog sneller ben je in Katendrecht, dat andere schiereiland, met al zijn restaurants en terrassen. Het veerpontje, waar je fiets ook op mag, vaart drie keer per uur van de Piekstraat naar Kralingen. Wie de stad uit wil, rijdt vanaf de Piekstraat in 10 minuten naar de Ring. Naar trein- en metrostation Rotterdam-Zuid is het 5 minuten lopen. Nog eens 5 minuten later sta je op Rotterdam Centraal.

Je creativiteit gaat vanzelf stromen van deze loftwoning, die wonen en werken moeiteloos combineert. Hier heb je alle ruimte om dingen ánders te doen. Namelijk op jouw manier.

De Atelierlofts zijn dé woningen voor creatieve geesten. De afmetingen, het stoere materiaalgebruik en de indeling zijn allesbehalve standaard. Bovendien nodigen de hoge, open ruimtes uit tot eigenzinnige keuzes. Van een riante walk in closet tot een muziekhoek, met méters vinyl en tal van gitaren aan de muur, of een schommel aan het plafond.

‘Het eiland van Feijenoord’ moet nog helemaal ontdekt worden. Het is dus bij uitstek een plek voor ondernemende pioniers. Voor deze groep zijn de Atelierlofts ontwikkeld. Royale loftwoningen met de mogelijkheid voor een atelier, fotostudio, ontwerpburo of start up aan huis. Voor inspiratie hoef je alleen maar naar buiten te kijken. Naar de steeds veranderende luchten en die skyline van Rotterdam, met al haar iconen.

En zit het werk erop? Dan is je woningbrede balkon de ultieme plek om te relaxen. Alleen met je gedachten en dat kosmopolitische uitzicht. Of samen met vrienden, die geen mogelijkheid onbenut zullen laten om mee te genieten van jouw unieke plek aan de Maas.

Bijzonderheden:
• Speciale ruimte in de loft die kan functioneren als eigen atelier of studio
• Met extra ruimte voor logees, kantoor aan huis of bijvoorbeeld een filmkamer
• Ruim balkon over de volledige breedte van de woning
• Woonoppervlakte van ca. 91 tot 109 m2
• Gelegen vanaf de 4e tot de 6e verdieping
• Uitzicht over de stad
• Verwarming en warm water middels stadsverwarming en zonnepanelen
• Driedubbel glas, CO2-gestuurde ventilatie en vloerverwarming en vloerkoeling zorgen voor een optimaal binnenklimaat
• De stallinggarage is voorbereid op 100% elektrisch autogebruik
• Er zijn elektrische deelauto’s en elektrische deelfietsen in de plint van het gebouw, die je eenvoudig kunt reserveren via een app.

Bekijk de projectwebsite voor verdere informatie: www.piekstraat.nl

Kenmerken

Financieel
Vraagprijs
van € 439.500,- tot € 520.500,-
Bouw
Aantal bouwnummers
6
Objecttype
Appartement
Oppervlakten en inhoud
Wonen
van 91 m2 tot 92 m2
Energie en isolatie
Warm water
Stadsverwarming