Spring naar content
aantal woningen3
woonoppervlakvan 228 m2 tot 231 m2

Drive-in Loft

De Piekstraat ligt op ‘Het eiland van Feijenoord’, een gebied in Rotterdam-Zuid dat zelfs door Rotterdammers nog niet ontdekt is. Het ligt off route en wordt nauwelijks bewoond. Zo’n plek waar je niet komt, als je er niet hoeft te zijn. Maar dat gaat veranderen met De Piekstraat. Een woontoren met 142 eigenzinnige loftwoningen, op misschien wel de stoerste plek van de stad. Omringd door water en industrie, met een verbluffend ander uitzicht op de skyline. Een plek die barst van de potentie, als je er oog voor hebt.

Wie de kaart erbij pakt, ziet hoe verrassend centraal De Piekstraat ligt in de stad. Het is slechts tien minuten fietsen naar de Binnenrotte, de ‘middenstip’ van Rotterdam. Nog sneller ben je in Katendrecht, dat andere schiereiland, met al zijn restaurants en terrassen. Het veerpontje, waar je fiets ook op mag, vaart drie keer per uur van de Piekstraat naar Kralingen. Wie de stad uit wil, rijdt vanaf de Piekstraat in 10 minuten naar de Ring. Naar trein- en metrostation Rotterdam-Zuid is het 5 minuten lopen. Nog eens 5 minuten later sta je op Rotterdam Centraal.

In een Drive-In Loft woon je met je grote liefde onder één dak. De deuren van de autolift gaan open en je rijd je geliefde oldtimer of sportwagen zó je woning in. Het is de blikvanger in je interieur, een mooie aanvulling op jouw inrichting.

Waarom zou je je auto in een garage verstoppen, als deze ook kan schitteren in je woning? De Drive-In Lofts zijn naar dit idee ontworpen. Ze hebben een inpandige parkeerplaats, waar je je trots zó naar binnen rijdt. Tussen auto en leefruimte zit alleen een glazen wand. Hierdoor wordt je auto de blikvanger van het interieur. Dit biedt veel kansen om de woning op een bijzondere manier in te richten.

Ook de afmetingen, het stoere materiaalgebruik en het feit dat niks vastligt, maken de Drive-in Lofts de ultieme woning voor vrijbuiters. Een plek om je leven te leven zoals jij dat wilt. De buitenruimte is uniek; het balkon is zo breed is als de hele woning, maar liefst 18 meter breed en volledig parallel aan de Maas. Geniet van het adembenemende uitzicht, met de schitteringen in het water en de vrachtschepen en watertaxi’s sporen trekken in het water. En aan de overkant de koepel van de watertoren van De Esch, die ’s avonds prachtig verlicht wordt. Een ideale plek om het hoofd vrij te maken, in de verte te turen en de geest te laten waaien.

Bijzonderheden:
• Parkeer je auto in je eigen loft
• Vanaf de straat rijd je zo in de autolift, waarmee alleen jij toegang hebt tot jouw woning
• De ruimte aangrenzend aan het drive-in gedeelte is vrij indeelbaar
• Buitenruimte over de volledige breedte van de loft (ca. 18 meter breed)
• Ruime slaapkamer met ruimte voor inloopkast. Bij 2 woningen standaard badkamer en-suite
• Woonoppervlakte van ca. 228 tot 231 m2
• Gelegen vanaf de 4e tot de 6e verdieping
• Uitzicht over de Maas
• Verwarming en warm water middels stadsverwarming en zonnepanelen
• Driedubbel glas, CO2-gestuurde ventilatie en vloerverwarming en vloerkoeling zorgen voor een optimaal binnenklimaat
• De stallinggarage is voorbereid op 100% elektrisch autogebruik
• Er zijn elektrische deelauto’s en elektrische deelfietsen in de plint van het gebouw, die je eenvoudig kunt reserveren via een app.

Bekijk de projectwebsite voor verdere informatie: www.piekstraat.nl

Kenmerken

Financieel
Vraagprijs
van € 1.150.000,- tot € 1.177.000,-
Bouw
Aantal bouwnummers
3
Objecttype
Appartement
Oppervlakten en inhoud
Wonen
van 228 m2 tot 231 m2
Energie en isolatie
Warm water
Stadsverwarming