Spring naar content
aantal woningen54
woonoppervlakvan 56 m2 tot 112 m2

Maas-/Cityloft

De Piekstraat ligt op ‘Het eiland van Feijenoord’, een gebied in Rotterdam-Zuid dat zelfs door Rotterdammers nog niet ontdekt is. Het ligt off route en wordt nauwelijks bewoond. Zo’n plek waar je niet komt, als je er niet hoeft te zijn. Maar dat gaat veranderen met De Piekstraat. Een woontoren met 142 eigenzinnige loftwoningen, op misschien wel de stoerste plek van de stad. Omringd door water en industrie, met een verbluffend ander uitzicht op de skyline. Een plek die barst van de potentie, als je er oog voor hebt.

Wie de kaart erbij pakt, ziet hoe verrassend centraal De Piekstraat ligt in de stad. Het is slechts tien minuten fietsen naar de Binnenrotte, de ‘middenstip’ van Rotterdam. Nog sneller ben je in Katendrecht, dat andere schiereiland, met al zijn restaurants en terrassen. Het veerpontje, waar je fiets ook op mag, vaart drie keer per uur van de Piekstraat naar Kralingen. Wie de stad uit wil, rijdt vanaf de Piekstraat in 10 minuten naar de Ring. Naar trein- en metrostation Rotterdam-Zuid is het 5 minuten lopen. Nog eens 5 minuten later sta je op Rotterdam Centraal.

Het uitzicht is weids, de stad ligt aan je voeten. Ervaar het maximale vrijheidsgevoel in deze compacte, maar luxe loftwoning.

Eén royale, open ruimte, hoge ramen en een bijzonder uitzicht. Dat zijn de kenmerken van de Maas-/Citylofts, die er zijn vanaf 56 m2. Dit zijn woningen voor één of twee bewoners, die niet in hokjes denken. De hoge plafonds, de riante raampartijen en de stoere materialen geven de woning een robuuste uitstraling. Een uitstraling die past bij de stad waarop deze uitkijkt. Vanaf het riante balkon is het uitzicht – óf over de Maas, óf op de City-skyline – onovertroffen. Creëer hier je eigen stadsjungle of nodig je vrienden uit voor een cocktail bij zonsondergang.

De woonkeuken en living zijn een grote open ruimte. Hoe je die ruimte gebruikt, is grotendeels aan jou. Eet je graag aan tafel met je balkondeur open? Of komt op die plek je sofa, waarop je languit liggend van het uitzicht geniet? De plattegrond van de woning laat lekker met zich spelen. Denk vooral in mogelijkheden, dan wordt deze woning beslist iets bijzonders.

• Ruim balkon over de volledige breedte van de woning of juist inpandig en uit de wind
• Verdiepingshoge ramen zorgen voor extra veel licht
• Cityloft: 1 slaapkamer, veelal mogelijk om er 2 te creëren | Maasloft: 1 of 2 slaapkamers
• Woonoppervlakte van ca. 56 tot 112 m2
• Gelegen vanaf de 4e tot de 20e verdieping
• Uitzicht over de Maas of de stad
• Verwarming en warm water middels stadsverwarming en zonnepanelen
• Driedubbel glas, CO2-gestuurde ventilatie en vloerverwarming en vloerkoeling zorgen voor een optimaal binnenklimaat
• De stallinggarage is voorbereid op 100% elektrisch autogebruik
• Er zijn elektrische deelauto’s en elektrische deelfietsen in de plint van het gebouw, die je eenvoudig kunt reserveren via een app.

Bekijk de projectwebsite voor verdere informatie: www.piekstraat.nl

Kenmerken

Financieel
Vraagprijs
van € 396.500,- tot € 563.500,-
Bouw
Aantal bouwnummers
54
Objecttype
Appartement
Oppervlakten en inhoud
Wonen
van 56 m2 tot 112 m2
Energie en isolatie
Warm water
Stadsverwarming