Spring naar content
aantal woningen65
woonoppervlakvan 83 m2 tot 139 m2

Panoramaloft

De Piekstraat ligt op ‘Het eiland van Feijenoord’, een gebied in Rotterdam-Zuid dat zelfs door Rotterdammers nog niet ontdekt is. Het ligt off route en wordt nauwelijks bewoond. Zo’n plek waar je niet komt, als je er niet hoeft te zijn. Maar dat gaat veranderen met De Piekstraat. Een woontoren met 142 eigenzinnige loftwoningen, op misschien wel de stoerste plek van de stad. Omringd door water en industrie, met een verbluffend ander uitzicht op de skyline. Een plek die barst van de potentie, als je er oog voor hebt.

Wie de kaart erbij pakt, ziet hoe verrassend centraal De Piekstraat ligt in de stad. Het is slechts tien minuten fietsen naar de Binnenrotte, de ‘middenstip’ van Rotterdam. Nog sneller ben je in Katendrecht, dat andere schiereiland, met al zijn restaurants en terrassen. Het veerpontje, waar je fiets ook op mag, vaart drie keer per uur van de Piekstraat naar Kralingen. Wie de stad uit wil, rijdt vanaf de Piekstraat in 10 minuten naar de Ring. Naar trein- en metrostation Rotterdam-Zuid is het 5 minuten lopen. Nog eens 5 minuten later sta je op Rotterdam Centraal.

Alsof de wereld aan je voeten ligt. Of in elk geval Rotterdam. Zo voelt het elke dag weer, zomer én winter, als je wakker wordt in een Panoramaloft. Geniet van het weidse en panoramische uitzicht vanuit je leren stoel. ’s Ochtends bekijk je met een kop koffie in de hand van hoe de stad tot leven komt. Elke avond weer het schouwspel van de lucht, de zon en haar wolken.

Op de hoeken in De Piekstraat, vind je de Panoramalofts. Panorama, omdat ze een uitzicht hebben van maar liefst 270 graden. Nergens zie je Rotterdam zo mooi ontwaken als hier. Vanaf je inpandige loggia of je pandbrede balkon (dat varieert per Panoramaloft), neem je het allemaal in je op. De bouwvakkers die aan de nieuwe brug werken. De Van Brienenoordbrug in de verte. De eerste watertaxi’s op de Maas. Je kijkt naar de hoogbouw op Kop van Zuid, laat je blik glijden over de Afrikaanderwijk en Feijenoord, en hoort je maag knorren. Zou de Turkse bakker al open zijn?

De vrijheid die je ervaart als je naar buiten kijkt, kenmerkt de Panoramalofts ook van binnen. De plattegrond lijkt in niets op die van het doorsnee nieuwbouwappartement. Kamers ontbreken. In plaats daarvan staan alle ruimtes in open verbinding met elkaar, rondom een afgesloten kern. Met creatieve ingrepen creëer je aantrekkelijke zones, waarin iedereen zijn eigen ding kan doen. Borrelen met vrienden, de laatste mails nog even wegwerken of Netflixen in bed. De open opzet maakt dat je voortdurend blijft spelen met de woning. Het is de ultieme stadsloft, voor wie avontuurlijk wil wonen.

Bijzonderheden:
• Gesitueerd op de hoeken van het gebouw, extra veel lichtinval
• Aan twee zijden een inspirerend uitzicht over de Maas, het centrum en of het zuiden
• Grote buitenruimte, te bereiken vanuit de woonkamer
• Extra ruimte te gebruiken om te betrekken bij de woonkamer, als kantoor aan huis of een extra slaapkamer
• Woonoppervlakte van ca. 83 tot 139 m2
• Gelegen vanaf de 4e tot de 20e verdieping
• Uitzicht over de stad, de Maas of het zuiden
• Verwarming en warm water middels stadsverwarming en zonnepanelen
• Driedubbel glas, CO2-gestuurde ventilatie en vloerverwarming en vloerkoeling zorgen voor een optimaal binnenklimaat
• De stallinggarage is voorbereid op 100% elektrisch autogebruik
• Er zijn elektrische deelauto’s en elektrische deelfietsen in de plint van het gebouw, die je eenvoudig kunt reserveren via een app.

Bekijk de projectwebsite voor verdere informatie: www.piekstraat.nl

Kenmerken

Financieel
Vraagprijs
van € 508.500,- tot € 699.000,-
Bouw
Aantal bouwnummers
65
Objecttype
Appartement
Oppervlakten en inhoud
Wonen
van 83 m2 tot 139 m2
Energie en isolatie
Warm water
Stadsverwarming