Spring naar content
aantal woningen10
woonoppervlakvan 106 m2 tot 216 m2

Skyloft

De Piekstraat ligt op ‘Het eiland van Feijenoord’, een gebied in Rotterdam-Zuid dat zelfs door Rotterdammers nog niet ontdekt is. Het ligt off route en wordt nauwelijks bewoond. Zo’n plek waar je niet komt, als je er niet hoeft te zijn. Maar dat gaat veranderen met De Piekstraat. Een woontoren met 142 eigenzinnige loftwoningen, op misschien wel de stoerste plek van de stad. Omringd door water en industrie, met een verbluffend ander uitzicht op de skyline. Een plek die barst van de potentie, als je er oog voor hebt.

Wie de kaart erbij pakt, ziet hoe verrassend centraal De Piekstraat ligt in de stad. Het is slechts tien minuten fietsen naar de Binnenrotte, de ‘middenstip’ van Rotterdam. Nog sneller ben je in Katendrecht, dat andere schiereiland, met al zijn restaurants en terrassen. Het veerpontje, waar je fiets ook op mag, vaart drie keer per uur van de Piekstraat naar Kralingen. Wie de stad uit wil, rijdt vanaf de Piekstraat in 10 minuten naar de Ring. Naar trein- en metrostation Rotterdam-Zuid is het 5 minuten lopen. Nog eens 5 minuten later sta je op Rotterdam Centraal.

Je voordeur openen, je woning binnenstappen en meteen een zwerm vogels langs je raam zien trekken. Dát is thuiskomen in een Skyloft, op zo’n 70 meter hoogte. Met dit uitzicht waan je je on top of the world.

De Skylofts hebben twee verdiepingen, ongekend veel volume en bovendien een indeling die je niet vaak tegenkomt. Dit is het moment om te dromen: hoe zou je wonen, als the sky the limit was? Je droomkeuken realiseren? Elk weekend logees ontvangen? Of een mooie werkplek inrichten?

De twee verdiepingen worden verbonden door een glazen gevel, die een zee van licht naar binnen brengt. Of je nu boven of beneden bent, staat te koken, op de bank zit of ’s ochtends de gordijnen van je slaapkamer opent: elke keer dat je je hoofd richting raam draait is er dat wow-effect. En stap je via je glazen pui je balkon op, dan reikt je zicht nóg verder. Aan de zuidzijde zie je de Maas stad uit kronkelen. En aan de noordzijde is het alsof je de toppen van al die Rotterdamse iconen bijna kunt aanraken.

De vide maximaliseert het wijdse uitzicht en het gevoel van ruimtelijkheid . Dit biedt tal van spannende kansen om de hoogte in te gaan. Een speelse klimwand of een bibliotheek met boekenkasten zo hoog dat je op een ladder moet staan om bij de bovenste boeken te kunnen: er is van alles mogelijk. Kan niet anders dan spectaculair worden, als je tenminste zin hebt om buiten de lijnen te kleuren.

Bijzonderheden:
• Loft verdeeld over 2 verdiepingen
• Grote vide bij de trap, voor een speels effect
• Veel licht door grote raampartijen
• 2 of 3 slaapkamers
• Woonoppervlakte van ca. 106 tot 216 m2
• Gelegen op de 15e en 16e, 21e en 22ste verdieping
• De Skylofts op de 15e en 16e verdieping hebben een extra diep dakterras met zicht op de Maas
• De Skylofts op de 21e en 22e verdieping zijn de penthouses van de Piekstraat
• Uitzicht over de stad, de Maas of het zuiden
• Inclusief 1 of 2 parkeerplaatsen! (verkoopprijs á €29.500,- v.o.n. per parkeerplaats niet in verkoopprijs inbegrepen)
• Verwarming en warm water middels stadsverwarming en zonnepanelen
• Driedubbel glas, CO2-gestuurde ventilatie en vloerverwarming en vloerkoeling zorgen voor een optimaal binnenklimaat
• De stallinggarage is voorbereid op 100% elektrisch autogebruik
• Er zijn elektrische deelauto’s en elektrische deelfietsen in de plint van het gebouw, die je eenvoudig kunt reserveren via een app.

Bekijk de projectwebsite voor verdere informatie: www.piekstraat.nl

Kenmerken

Financieel
Vraagprijs
van € 793.500,- tot € 1.555.000,-
Bouw
Aantal bouwnummers
10
Objecttype
Appartement
Oppervlakten en inhoud
Wonen
van 106 m2 tot 216 m2
Energie en isolatie
Warm water
Stadsverwarming