Spring naar content
aantal woningen4
woonoppervlakvan 145 m2 tot 177 m2

Waterloft

De Piekstraat ligt op ‘Het eiland van Feijenoord’, een gebied in Rotterdam-Zuid dat zelfs door Rotterdammers nog niet ontdekt is. Het ligt off route en wordt nauwelijks bewoond. Zo’n plek waar je niet komt, als je er niet hoeft te zijn. Maar dat gaat veranderen met De Piekstraat. Een woontoren met 142 eigenzinnige loftwoningen, op misschien wel de stoerste plek van de stad. Omringd door water en industrie, met een verbluffend ander uitzicht op de skyline. Een plek die barst van de potentie, als je er oog voor hebt.

Wie de kaart erbij pakt, ziet hoe verrassend centraal De Piekstraat ligt in de stad. Het is slechts tien minuten fietsen naar de Binnenrotte, de ‘middenstip’ van Rotterdam. Nog sneller ben je in Katendrecht, dat andere schiereiland, met al zijn restaurants en terrassen. Het veerpontje, waar je fiets ook op mag, vaart drie keer per uur van de Piekstraat naar Kralingen. Wie de stad uit wil, rijdt vanaf de Piekstraat in 10 minuten naar de Ring. Naar trein- en metrostation Rotterdam-Zuid is het 5 minuten lopen. Nog eens 5 minuten later sta je op Rotterdam Centraal.

De Waterlofts zijn royale, tweelaagse loftwoningen met een diep terras, direct aan de Persoonshaven. Dankzij een glazen pui die over de volle breedte van de woning loopt, geniet je ook binnen maximaal van de nabijheid van het water. Het terras ligt in het verlengde van de woonkamer. De perfecte plek om van de zon te genieten. Een eigen steiger, waar je je bootje of kano kunt aanleggen, hoort er ook bij. Als je zin hebt, vaar je zó de Maas op!

De opzet van de Waterlofts nodigt uit tot gewaagde keuzes. De vide en de verdiepingshoogte van 2,85m zorgen voor het ruimtelijke loftgevoel, de open woonkeuken en living maken dit gevoel compleet. Door breedte van de woning heb je talloze inrichtingsmogelijkheden. Met de trap kun je een statement maken. Stoer, industrieel of juist verfijnd: als je een beetje slim speelt met de zichtlijnen, is het water altijd nabij. En dat is fijn, want wonen aan het water is echt iets bijzonders. Als de zon schijnt, geniet je van de magische glinstering in de haven. En ook als de hemel diepdonker kleurt, zie je dat weerspiegeld in het water.

Bijzonderheden:
• Gelegen aan de Persoonshaven
• Mogelijkheid voor het creëren van een eigen aanlegplaats voor je boot, toegankelijk vanaf je eigen terras
• Terras over de hele breedte op het Westen
• Grote open woonkeuken met directe verbinding naar het terras
• Met vide en grote raampartijen voor een extra ruimtelijk gevoel
• 3 slaapkamers
• Woonoppervlakte van ca. 145 tot 177m2
• Gelegen op de begane grond en eerste verdieping
• Verwarming en warm water middels stadsverwarming en zonnepanelen
• Driedubbel glas, CO2-gestuurde ventilatie en vloerverwarming en vloerkoeling zorgen voor een optimaal binnenklimaat
• De stallingsgarage is voorbereid op 100% elektrisch autogebruik
• Er zijn elektrische deelauto’s en elektrische deelfietsen in de plint van het gebouw, die je eenvoudig kunt reserveren via een app.

Bekijk de projectwebsite voor verdere informatie: www.piekstraat.nl

Kenmerken

Financieel
Vraagprijs
van € 829.000,- tot € 945.500,-
Bouw
Aantal bouwnummers
4
Objecttype
Appartement
Oppervlakten en inhoud
Wonen
van 145 m2 tot 177 m2
Energie en isolatie
Warm water
Stadsverwarming