fbpx

Dit zijn wij

Vragen? Contact ons:

Rotterdam Bel 010 818 14 87 Whatsapp +31 (0) 6 28 46 05 03 Drechtsteden Bel Whatsapp

MAARTENMAKELAARDIJ ROTTERDAM

In 2009 werd MAARTENMakelaardij geboren. Maarten Broekman en Herjan Rook RMT wilden breken met het traditionele makelaarsvak en écht iets nieuws introduceren in de Rotterdamse makelaarswereld. Het bleek het begin van een sprookje dat werkelijkheid werd. MAARTENMakelaardij is uitgegroeid tot een fenomeen, een stabiele speler op de (woning)markt van Groot-Rotterdam en de Drechtsteden. Het bedrijf groeide exponentieel en het personeelsbestand explodeerde mee met deze ontwikkeling. Met vestigingen in Rotterdam, Barendrecht, Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht en Den Haag biedt MAARTENMakelaardij haar diensten aan in Rotterdam, de Drechtsteden en omgeving Den Haag.

De aanpak van MAARTEN kenmerkt zich door de focus op social media en ijzersterke service. Het makelaarskantoor gaat met de tijd mee en maakt gebruik van de middelen en kanalen waarop de klant zich begeeft. Zo WhatsAppen ze met klanten over de voortgang van een aan- of verkoop, belanden nieuwe woningen als eerst op social media en worden woningen in overleg op Funda aangemeld. MAARTENMakelaardij richt zich vooral op young professionals, expats en jonge gezinnen. Ze begrijpen heel goed dat je overdag allerlei dingen te doen hebt en bezichtigen daardoor ook ’s avonds en in het weekend.

MAARTENMakelaardij richt zich vanaf het begin op de particuliere woningmarkt, maar inmiddels groeit MAARTEN uit tot een serieuze partner in nieuwbouw- en transformatieprojecten. Onder de noemer Rotterdamse Nieuwe werken ze aan verschillende nieuwbouw- en transformatieprojecten in Rotterdam. Meer informatie over de Rotterdamse Nieuwe? Klik hier.

Meer weten over het team? Klik hier.

DE SOCIAL MEDIA MAKELAAR

We worden weleens ‘de social media makelaar’ genoemd. Dat is ook niet zo vreemd. Op Facebook en Instagram hebben we een totaal aantal volgers van ca. 66.000. En om er even een Rotterdamse vergelijking tegenaan te gooien, dat is meer dan het aantal stoelen in De Kuip. Volg jij ons al op social media? Klik op de linkjes en volg ons! Meer over MAARTENMakelaardij op social media? Klik hier.

dit zijn wij

Wij zijn de Rotterdamse makelaar van nu. Dat is duidelijk. Hoe wij te herkennen zijn? Simpel. We hebben een samenvatting voor je. Speel de video af en je komt dit te weten.

Wil je weten hoe wij dat doen? Kijk dan op deze pagina
Ben je benieuwd wat we doen? Klik dan hier

Mobiel_icon Praatwolken Arrow-left SVG_brochure SVG_fotografie SVG_internet SVG_plattegrond SVG_socialnework SVG_tekoopTE KOOP Ster Brochure Huis PC